![]() |
Re: GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS
Quote:
Si o sa le comparam in scurt timp,pt ca un prieten de al meu din Bacau si-a luat un ford..si o sa ne dam putin sa vedem ce si cum....macar la viraje ca la liniutze il afum acum :D Si o sa punem un filmuletz ceva poate...lasatzi povestile de pe circuite..privitzi un pic spre realitate,spre drumurile noastre etc etc...;) |
Quote:
OT : Daca as fi pus in situatia sa aleg una dintre cele doua din acest vs , as lua GTI fara sa stau pe ganduri . |
in orice fel as lua-o ... tot GTI as alege ... indiferent de ce teste se fac ... nici nu miroase fordul pe langa VW ... fara suparare eu zic ca fordu e acolo ... pe fundul sticlei ... se bate pt ultimele locuri cu alte de bransa lor ... parerea mea ... so ... fan VW 4 ever ... si fan GTI 4 ever ^:)^
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca comarai BMW cu Olcit, exact atunci ma uitam la cifre si design si concluzionam. dar aici. e o chetsie de gust mai mult. daca tu imi psui mie ca cineva cumpara masina X pt ca are cu 0,y secunde mai putin de la 0-100 fata de masina Z..atunci sa fie el sanatos.. |
Quote:
|
Quote:
volswaginilor o sa va tepuiti cu mandrie! :) |
ce pot sa zic ... nu-s asa documentat ... si drept rasplata nu ma contrazic ... oricum ... cel mai mult prefer grupul vw ... eu am avut 2 vw si nu erau asa rele ... si pe langa asta nici nu au fost noi ... acuma depinde fiecare si ce noroc are ... :D
|
De ce sa ne tepuim cu mandrie UNLORD?
Orice masina de firma esueaza la fiabilitate in Romania... |
GTI degeaba incerci sa`i explici ceva cuiva care o tine cu BMW RULLZZZ, pentru ca asa e romanu, dar multi trebuie sa intelega ca s-a terminat cu suprematia Mercedes si BMW de mult!
|
de la gti vs rs ati ajuns la bmw vs mercedes....:)
Si inca ceva....dc nu ar fi VW fiabil? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca vw GTI e asa de smecher de ce nu apare in clasamentul TOP GEAR? dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning