![]() |
Re: Intalnire Dacia - Duminica - 27 ianuarie -
1 Attachment(s)
FRATILOR FILMULETZU CU POZE intrunire.rar NU E BUN DIN MOTIVE THENICE SI SONORIZARE (cam ai dreptate HRZ) ORICUM my bad . ACESTA E VARIANTA FINALA CU SONORIZARE SI CLARITATE REFACUTE !!!! MS PT INTELEGERE :arrow::arrow::arrow::arrow: RE-EDITED
|
|
astept sa-mi termin si eu masina "sa dea mai bine" in poze. Pana atunci ... la cat mai multe intalniri reusite !!!
|
Quote:
|
Deabia astept ziua de sambata 9-Februarie ...... A iesit super data trecuta ! BAFTA TUTUROR ! IL-03-JRA !
|
nu uitati de intalnire, locul ramane acelasi in ziua de 9- 02 -2008 ora 14:00 Strict doar pentru posesori de autoturisme DACIA
|
Quote:
|
Si Opel club v-a fi prezent... :lol:
|
tre sa aflu unde va intalniti hrz`ule sa vin sa fac niste "galagie" si sa fug apoi :)):)):))
|
las ca-ti furam cauciucurile inainte ;))
|
Quote:
dragos te rog daca vrei sa te distrezi si sa razi cumpara o carte cu bancuri si lasate de mistori ca nu merg. asa demonstrati cat va duce mintea. |
Andrei imi pare rau dar nu pot veni. Sunt plecat din orash. Sper ca data viitoare sa nu mai intervina nimic!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si Dragosh, si Shantzu au facut o gluma... Si pana la urma poate erau curiosi sa vada si ei cum decurge o intalnire DACIA... Eu am fost cu Jackalu', nici n-am intrat bine si ne-ai anuntzat pe unde e ieshirea... Am inteles ca este o intalnire strict DACIA, v-am salutat si am plecat... Crede-ma, n-am venit sa imi bat joc de intalnirea voastra, ci eram curios sa vad cat suntetzi de organizatzi. Si stii bine ca te-am mai felicitat o data pentru intalnirea precedenta... Incearca sa mai gushti glumele fiindca ajungi sa te certzi cu toata lumea din orice... Bafta si la cat mai multe intalniri DACIA (roof scoops, mufflere, dicolsuri, vinile...) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning