![]() |
Re: Astra H BRAX-AUDISON
9 Attachment(s)
Cateva poze cu tratarea suprafetei de tabla exterioara a usii cu materiale in format sandwich antivibratie, antirezonante.
|
De unde ati gasit tresa simpla no name?
Un pret ceva?:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Poze cu portiera insonorizata complet. Intrucat constructia fizica a suportului pentru difuzoare, si insonorizarea portierelor completa au luat sfarsit, trecem la finisaje ;)
|
9 Attachment(s)
Dupa cum am promis mai sus ;)"finishing touches";)
|
9 Attachment(s)
Some more.
|
Te-ai ingrasat :D
Iti merge bine. Poate ii faceti si omului aluia usile acum daca v-ati mai eliberat, campionilor care sunteti voi :) |
6 Attachment(s)
Quote:
|
:D:D:DDe aratat arata !
Da sa vedeti si cum suna!:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Chiar ma intrebam cum vor arata in final usile. Rezultatul este unul deosebit de frumos!
Cechi cred canu plangi dupa buzunare pentru ca Astra sta si stock foarte prost la capitolul spatii de depozitare asa ca si cu ele si fara ele cam tot aia e :). Iar daca ai devenit maniac audio oricum nu mai tineai nimic in ele asa ca Marinu&co te-au scapat de un loc unde se aduna praful :) si au facut-o intr-o maniera cat se poate de eleganta si aratoasa. Mult succes la urmatoarea etapa competitionala! |
Quote:
|
Quote:
Sunt foarete multumit de rezultat atit estetic dar mai ales muzical.:D |
bv ceachi...bv marinu&marian pt rezultat arata super bine ...ceachi bafta tie & MB audiophile de acum in colo...astept sa ascult si eu masina ...
|
1 Attachment(s)
Salut, ti-au iesit frumoase usile. Uite o idee care zic eu ca ar aduce si mai mult cu design-ul interior.
|
Interesanta ideea !
Dar linile trasate de cusaturile panoului original sunt drepte si simple pe cind forma celui confectionat nu permite niste linii simple si parca nu da asa de bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning