Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Opel Astra H by Ceachi "Brax Team" (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/63548-opel-astra-by-ceachi-brax-team.html)

Marinu 08-06-08 12:56

Re: Astra H BRAX-AUDISON

9 Attachment(s)
Cateva poze cu tratarea suprafetei de tabla exterioara a usii cu materiale in format sandwich antivibratie, antirezonante.

sharkky 08-06-08 15:38

De unde ati gasit tresa simpla no name?
Un pret ceva?:rolleyes2

Marinu 12-06-08 20:16

4 Attachment(s)
Poze cu portiera insonorizata complet. Intrucat constructia fizica a suportului pentru difuzoare, si insonorizarea portierelor completa au luat sfarsit, trecem la finisaje ;)

Marinu 12-06-08 20:27

9 Attachment(s)
Dupa cum am promis mai sus ;)"finishing touches";)

Marinu 12-06-08 20:41

9 Attachment(s)
Some more.

bluey 12-06-08 20:43

Te-ai ingrasat :D
Iti merge bine.

Poate ii faceti si omului aluia usile acum daca v-ati mai eliberat, campionilor care sunteti voi :)

Marinu 12-06-08 22:19

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1587580)
Te-ai ingrasat :D
Iti merge bine.

Poate ii faceti si omului aluia usile acum daca v-ati mai eliberat, campionilor care sunteti voi :)

Uite ma ca le-am facut.. si arata impecabil ;)

ceachi 12-06-08 22:41

:D:D:DDe aratat arata !
Da sa vedeti si cum suna!:lol::lol::lol:

Marinu 12-06-08 22:52

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 1587815)
:D:D:DDe aratat arata !
Da sa vedeti si cum suna!:lol::lol::lol:

:)) Nu ai cum sa vezi cum suna, poti doar sa auzi. Iar pt. cei care vor sa auda, va asteptam la TIBCO Sound & Action (ROMEXPO) din data 20 pana pe 22, sectiunea competite EMMA

Adrian_GTC 13-06-08 13:08

Chiar ma intrebam cum vor arata in final usile. Rezultatul este unul deosebit de frumos!
Cechi cred canu plangi dupa buzunare pentru ca Astra sta si stock foarte prost la capitolul spatii de depozitare asa ca si cu ele si fara ele cam tot aia e :). Iar daca ai devenit maniac audio oricum nu mai tineai nimic in ele asa ca Marinu&co te-au scapat de un loc unde se aduna praful :) si au facut-o intr-o maniera cat se poate de eleganta si aratoasa.
Mult succes la urmatoarea etapa competitionala!

ceachi 13-06-08 15:45

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 1587838)
:)) Nu ai cum sa vezi cum suna, poti doar sa auzi. Iar pt. cei care vor sa auda, va asteptam la TIBCO Sound & Action (ROMEXPO) din data 20 pana pe 22, sectiunea competite EMMA

Eram convins ca asta va fi prima replica!:lol::lol::lol:

ceachi 13-06-08 15:49

Quote:

Originally Posted by Adrian_GTC (Post 1588839)
Chiar ma intrebam cum vor arata in final usile. Rezultatul este unul deosebit de frumos!
Cechi cred canu plangi dupa buzunare pentru ca Astra sta si stock foarte prost la capitolul spatii de depozitare asa ca si cu ele si fara ele cam tot aia e :). Iar daca ai devenit maniac audio oricum nu mai tineai nimic in ele asa ca Marinu&co te-au scapat de un loc unde se aduna praful :) si au facut-o intr-o maniera cat se poate de eleganta si aratoasa.
Mult succes la urmatoarea etapa competitionala!

Nu tinem eu prea multe in buzunarul portierei dar chiar si acuma a ramas reflexul sa caut prin buzunar.:lol::lol::lol:
Sunt foarete multumit de rezultat atit estetic dar mai ales muzical.:D

pilula20 13-06-08 21:20

bv ceachi...bv marinu&marian pt rezultat arata super bine ...ceachi bafta tie & MB audiophile de acum in colo...astept sa ascult si eu masina ...

xxdadixx 14-06-08 01:30

1 Attachment(s)
Salut, ti-au iesit frumoase usile. Uite o idee care zic eu ca ar aduce si mai mult cu design-ul interior.

ceachi 14-06-08 08:28

Interesanta ideea !
Dar linile trasate de cusaturile panoului original sunt drepte si simple pe cind forma celui confectionat nu permite niste linii simple si parca nu da asa de bine.

All times are GMT +2. The time now is 10:53.

- Copyright 2026 4Tuning