![]() |
Re:
Quote:
Este o competitie sportiva unde furtul si declrarea falsa asta e, se poate pedepsi prin lege, asa cum se poate pedepsi copiatul la o admitere sau... Vreti politie sau curse, facem tot ce putem sa nu se minta, dar nu va inchipuiti ca daca unul priceput vrea sa scape nu poate.Insa si noi il putem prinde, mai ales cu ajutorul vostru. Sper sa ne sprijiniti si sa ne anuntati imediat de orice neregula. |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Sti lui Andrei pleaca mult mai grav de pe loc. Nu pot sa cred ca aia este tot ce poate acel Subaru STI.
|
Re:
Quote:
De pe loc Subaru in coparatie cu Cileo EVO I care nu pleaca era aberant. Insa se vede de aici potentialul motorului de Opel 2.0 16v c20xe din care nu am strors maxim pt ca nu mai pleaca din loc. Dupa ce se rezolva aderenta mai facem un motor mai puternic nu e greu deja stim drumul. |
Re: prezenta
Quote:
EU(criss)-renault 21 Calin(ar99bmw)-bmw e36 325 Tekin-honda prelude Cipri(morghen)-porche 924 In acest sens as dori sa aflu urmatoarele detalii: -taxa de participare(daca e ceva reducere pt cei care vin din alte judete respectiv ARAD) -taxa de intrare pt spectatori -daca concurentii pot intra in incinta insotiti in masina de alte persoane,mai exact prietenele-sotiile lor -competitia incepe prima data cu grupele si dupa aceea libere? -inainte de grupe se poate testa pista de catre participanti? |
Re: prezenta
Quote:
Am sa revin cu amanunte acum sunt f obosit m-am intors de catewva ore de la Timisoara. |
TOPIC SPECIAL!
discutile pentru Timisoara se pot purta mult mai bine aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=120 |
TOPIC SPECIAL!
discutile pentru Timisoara se pot purta mult mai bine aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=120 |
Salutare,
as vrea sa stiu si eu la ce ora incep cursele :?: |
Am sa comunic la topicul general al cursei.
|
Quote:
Moderator: In cursul zilei de ieri 16.07.2005 VR6( personaj cu identitate necunoscuta a pus intr-o delicata unul din membri fondatori ai NSL pe Vicepresedintele SEI, jignidu-l nejustificat) incercand sa-l identifice prin alte persoane fondatoare ale NSL a ramas surprins sa afle ca VR6 nu e cunoscut. |
Re:
Quote:
Faptul ca au fost unele discutii aprinse nu inseamna un divort. Nu am atacat nici o data NSL si nici nu o fac ramanand in continuare partenerul nostru. |
Re:
Data de desfasurare 30.07.2005
Ora de start 16-16:30 Ora de inchidere 21-21:30 Inscrierile se vor face la Aeroportul International Timisoara in ziua cursei incepand cu orele 11. Accesul masinilor participante se va face incepand cu ora 15:15. Accesul publicului se va face dupa ora 15:45. Taxa de inscriere in concursul sportiv sau participare activa la eveniment cu automobilul este de 500 000lei sau 50RON. Taxa de acces public este de 50 000lei sau 5 RON. Posibil o reducere substantiala pt masinile care vin de la mare distanta. |
am si eu o mica intrebare....vin din ploiesti,in cazul in care doamne fereste ploua CURSA SE MAI TZINE?multzumesc
|
-Va rog sa faceti diferenta:
- Asociatia Sportiva N. S. L . (fondat 2002) , sunt probabil Coorganizatori. -Asociatia Club Sportiv \"xxxxxxxxxxxxxxx\" (fondata in 2005) dupa noile legi in vigoare NU SUNT Coorganizatori. -Deci noi noua formatiune in curs de constituire dam dreptul la membrii sai sa participe la orice competitie organizata . -Nu dorim sa fim confundati cu ce a fost. Va multumesc. Moderator! Intelegerea facuta de Legal Racing este cu AS NSL, pentru ca asa functionau la data respectiva si in continuare s-a lucrat sub aceasta forma. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning