![]() |
Re: Daewoo music
depinde care "fel" de rock...sunt mel care imi plac...altele te apuca toti nervii..urla si zbiara si scartzaie o kitara de iti vine sati dai urekile...iti plac alea?orikm stii ...gusturile...
|
Gata, domnu' Donn, eu nu mai vorbesc despre manele...as vrea sa nu mai aud in viata mea de ele :lol: sa nu se mai vorbeasca pe nicaieri, sa nu mai cante cioara niciodata :lol:
Cat despre rock...sunt mai multe categorii...rock-ul clasic nu e acelasi cu cel salbatic (satanic etc.) Si nu se compara cantecul de chitara cu zdranganitul de orga/tambal ;) Oricum, nici eu nu ma omor dupa rock si sunt de parere ca muzica pusa pana acum pe acest topic este ok... muzica de masina in general, nu neaparat hip-hop... House-ul nu cred ca are ce cauta in masina, de-asta s-au inventat cluburile. |
5 Attachment(s)
Moamaaaa, ma dispera upload-ul asta!!! Asa-i, nu poti sa te [beeeeep] in gusturile omului. Si am mai auzit una app de manele: maneaua Elodia. Sa fac pe mine de ras cand am auzit :lol: :lol: :lol:
Un rock misto + niste german rap :D |
snapy daca vrei sa te amuyzi...iti dau eu nume de albume:)))))) gen turbo star,careu de asi...deci sicner...e show...sa nu zic de numele cantaretilor:)))ti se face foame,))))) in fine ...subject close...in leg cu rokul da,imi place cel mai lent asa...linkin park ceva de genu...dar in fine..si houseul merge...in masina...k asa pana la urma ce asculi...:)
|
1 Attachment(s)
Mi-am facut folder (a se vedea si denumirea lui :lol: ):
PS: revin cu cateva piese.. |
10 Attachment(s)
Dupa cum spuneam:
|
4 Attachment(s)
si de la mine muzica de pus la masina ... eu asta am
|
mai dar am si eu doua intrebari :
1) muzica romaneasca nu asc nimeni in masina?k decat eu am pus mel romanesti ! 2)mel alea arabesti sau grecesti tot la cat manele intra?intreb asa informational |
Quote:
1) eu am 3sud est in masina :) nu mor dupa ei dar cand sunt cu prietena trebuie sa ascult :) si mai ascult si kiss fm unde se baga muzica romanesca din plin ... dar cand sunt eu cocosu in masina nu prea ascult muzica romanesc sau poate doar parazitii 2) eu unu nu consider muzica arabeasca sau greceasca manea... eu mai ascult si muzica turcesca in masina (eu sunt tatar) si nu cred ca asta ma face manelist :) oricum majoritatea manelelor sunt copiate dupa turcesti, sau bulgaresti, sau grecesti, sau arabesti, si lista continua ... adica erau momente cand se mixau manele cu dmx sau cu dre :lol: acum eu ascult dre si dmx ,dar sigur cam 90% sunt antimanele , cele 10% ramase le las pentru cand beau ca atunci sunt pro :)) ... am cam deviat de la subiect si iar imi atrag unii atentia :)) pace!!! |
6 Attachment(s)
Si de la mine cateva cu toate ca nu sunt posesor Daewoo.Sper sa nu incurc lumea.Referitor la manelisti m-am pus pe curatat tot ce tine de boss, smen , xxl & stuff.Ba chiar cred ca imi schimb id-ul si pun doar pe cine stiu ca nu e manelist :lol: A se vedea acest exemplu .
Promit sa revin si cu alte melodii dar cand va merge netul mai bine. |
@aikman: nu e nimic anormal sa asculti muzica turceasca, iar ca idee n-am nimic impotriva muzicii populare romanesti, a muzicii grecesti sau arabesti...chiar si muzica lautareasca este cu totul altceva fata de manele :evil:
De asemenea, este la latitudinea fiecarei persoane sa-si aleaga genurile muzicale si momentele in care le asculta...eu cand spun hotarat ca am ceva cu manelistii, nu ma refer la ascultatori (atat timp cat nu asculta la semafor cu mandrie), ci la "creatorii" de manele si la fanatici care isi traiesc viata pe ritm de manea...si aici stiti cu totii la ce/cine ma refer. Cat despre ascultatorii de manele "ocazional", "la betie" sau in alte conditii, pur si simplu nu ii inteleg si refuz sa fiu ca ei. Asta nu inseamna ca renunt la prieteni din cauza ca sunt manelisti (multi prieteni de-ai mei, multi membri din clubul meu si chiar multi colegi de-ai mei asculta manele, sunt inconjurat de manelisti :lol:) si atat timp cat eu nu-i deranjez pe ei, pretind acelasi tratament (sa nu-mi puna manele la ureche ca-i dau cu capu' de tambal :lol:). |
Nu cred ca exista persoana in Romania care sa nu aibe prieteni manelisti :lol: Si eu am o groaza care asculta manele si pe programele 1, 2, 3, 4, 5 ale televizorului de acasa se afla Taraf TV. Exemplu: cand am fost intr-un cantonament la munte cu echipa am picat in camera cu un manelist. Cum se trezea dimineata (7:30) direct pe Taraf :lol: Noroc ca aveam cd-playeru la mine si scotea mai mult decat televizoru :lol: Ce sa le faci, sunt prietenii mei :D
|
Eu m-am referit la cei pe care nu ii cunosc si au id-uri de genul eu_bossu_tuturor sau etc.Dar sa terminam aici discutia despre manelisti :lol: .Pana la urma mi-am facut alt id :lol:
|
bv spiridushu...pai daia am intrebat de arabesti...k mie imi palc arabestile si grecestile mult...mai ales tam`tam`urile turcesti...si deaia am intrebat sa daca sunt considerat manelist...
APROPO CEI CARE AU CIELO,EXISTA O MANEA CARE ZICE K BAROSANU II BAROSAN DACA ARE 2 TEL SI CIELO :)))))....aia o asculti cu mandrie la semafor:))) |
2 Attachment(s)
Inca 2 melodii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning