![]() |
Ce se-mpung astia doi :poke: :writers_b :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
P.S. Cei mai mari inventatori ai omenirii si-au laudat munca DUPA ce a fost functionala...vorbele'nainte's de prisos ! :lemon: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Am citit tot topicul si sunt profund impresionat. Ai ceva vesti noi despre proiect :?: Bafta si respect :wink:
|
Proiectul a fost abandonat pt o perioada lunga datorita unor probleme personale!
Dar acum s-a reluat, in ce masura o sa demareze proiectul, adica cum si ce aleg nu stiu inca ( si nici acum ) - daca pot s-o spun asa! Toate acestea se datoreaza unor schimbari de planuri referitoare la acest gen de proiect! |
Am avut drum prin Tm si am auzit de etapa asta de campionat judetean si am zis sa vad si io despre ce e vorba. Cred ca tu erai cu Mazda neagra care facea mult zgomot. Mi-a placut cum ai mers iar soundul masinii este superb :twisted: Respect inca o data :wink:
PS: Pe ce loc te-ai clasat :?: Ma gandesc ca in primii 10 :roll: |
Da eu am fost ala... Mazda a facut mult zgomot, dar pt nimic... adica doar zgomotul a fost de ea... ea n-a mers nici macar cum ar fi trebuit normal sa mearga, in acea zi cu o ora jumate inainte sa inceapa competitia eu am terminat abia segmentarea motorului, adica masina ar fi trebuit sa faca un rodaj... pana la urma spus masina n-a mers... dar si eu am condus amoaca, vazand acu cateva ore niste filmari :( sunt dezamagit de fel de masina, ca m-a lasat din toate punctele de vedere ( la inceput nu incarca, murea motorul... ), apoi alte chestii... care adunate au ajuns la ceva rau... si de fel de mine, ca nici eu nu mi-am facut datoria cum trebuia, in a conduce... dar cu toate astea, un punct in plus la experienta castigata...
Am sa postez in curand cateva poze din timpul asa numitei pregatiri a masinii! Revin... |
turbo sau n/a ? :?
|
eu cred k BI/T era ideea initiala :wink:
|
Nu era T nici BiT... dupa cum am mentionat mai sus ca proiectul a fost amanat pt o perioada pt niste motive personale de aceea nu s-a ajuns la asa ceva...
|
motive personale ? cei inseamna aia ? :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning