Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Projekt Mazda 323 (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/6327-projekt-mazda-323-a.html)

Sc0OTeR 03-08-05 00:50

Ce se-mpung astia doi :poke: :writers_b :twisted:

Deevylls 03-08-05 08:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
Ce se-mpung astia doi :poke: :writers_b :twisted:

Mai glumim si noi ironic asa... cand vremurile sunt grele... :peace:

tm8bnz 03-08-05 15:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Deevylls\"
si in locul tau as fi macar multumit cu ceea ce stii, mai bine zis de unde stii... ca ai invatat si tu multe... si stii bine la ce ma refer

In fata mea nu tre sa te dai grande, ca eu te cunosc, la fel cum ma cunosti si tu, asa ca asta poti s-o faci la altii care-ti permit, ca la mine ai intrecut masura...

Pai asta e si ideea in viatza...sa INVETZI,sa intzelegi ce,cum misca ! Tocmai de aia zic ca treci si tu pe unde am fost eu,vad orgoliu in posturiile tale dar iti tradezi complexul de inferioritate...iti lipsesc laudatorii...iar daca spui ca terminam cu offtopicul ma retrag,pacat ca dupa cum ai spus era placuta ironia ! ;)

P.S. Cei mai mari inventatori ai omenirii si-au laudat munca DUPA ce a fost functionala...vorbele'nainte's de prisos ! :lemon:

akimoto 03-08-05 16:15

Re:

Quote:

Made in jappan \"... nu prinde, reprezentanta e in Spain!

se scrie cu j mare si cu un singur p.....Japan

Deevylls 10-08-05 11:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

Nu-ti fa griji, am mai scris Japan prin topic si cred ca stiu cum se scrie, mai bine spune-i asta la tm8bnz, ca eu am preluat ce a scris el... deci te rog... :D

TM-84-DMX 10-08-05 20:52

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Nu-ti fa griji, am mai scris Japan prin topic si cred ca stiu cum se scrie, mai bine spune-i asta la tm8bnz, ca eu am preluat ce a scris el... deci te rog... :D

Daca is facute pe avion imediat dupa ce decoleaza,se poate sa mai intervina frecvent si defecte d imprimare :lol:

tm8bnz 26-08-05 01:13

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

ATENTZIE Akimoto,esti rugat \"... deci te rog...\" sa il iertzi...nu e el de vina...fac mea-culpa imediat 'tui maneaua masii ca prostestelelele,trompetelelele,dichetelelele...aju ng si io Skizzo Frenic !

buricu 16-10-05 23:58

Am citit tot topicul si sunt profund impresionat. Ai ceva vesti noi despre proiect :?: Bafta si respect :wink:

Deevylls 02-11-05 20:44

Proiectul a fost abandonat pt o perioada lunga datorita unor probleme personale!
Dar acum s-a reluat, in ce masura o sa demareze proiectul, adica cum si ce aleg nu stiu inca ( si nici acum ) - daca pot s-o spun asa!
Toate acestea se datoreaza unor schimbari de planuri referitoare la acest gen de proiect!

buricu 19-11-05 02:43

Am avut drum prin Tm si am auzit de etapa asta de campionat judetean si am zis sa vad si io despre ce e vorba. Cred ca tu erai cu Mazda neagra care facea mult zgomot. Mi-a placut cum ai mers iar soundul masinii este superb :twisted: Respect inca o data :wink:

PS: Pe ce loc te-ai clasat :?: Ma gandesc ca in primii 10 :roll:

Deevylls 19-11-05 19:40

Da eu am fost ala... Mazda a facut mult zgomot, dar pt nimic... adica doar zgomotul a fost de ea... ea n-a mers nici macar cum ar fi trebuit normal sa mearga, in acea zi cu o ora jumate inainte sa inceapa competitia eu am terminat abia segmentarea motorului, adica masina ar fi trebuit sa faca un rodaj... pana la urma spus masina n-a mers... dar si eu am condus amoaca, vazand acu cateva ore niste filmari :( sunt dezamagit de fel de masina, ca m-a lasat din toate punctele de vedere ( la inceput nu incarca, murea motorul... ), apoi alte chestii... care adunate au ajuns la ceva rau... si de fel de mine, ca nici eu nu mi-am facut datoria cum trebuia, in a conduce... dar cu toate astea, un punct in plus la experienta castigata...

Am sa postez in curand cateva poze din timpul asa numitei pregatiri a masinii!

Revin...

cioli17 23-11-05 01:34

turbo sau n/a ? :?

florin_cars 23-11-05 03:58

eu cred k BI/T era ideea initiala :wink:

Deevylls 24-11-05 10:04

Nu era T nici BiT... dupa cum am mentionat mai sus ca proiectul a fost amanat pt o perioada pt niste motive personale de aceea nu s-a ajuns la asa ceva...

cioli17 24-11-05 13:59

motive personale ? cei inseamna aia ? :?

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning