![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
Angajari se fac in cadrul sectiei vopsitorie ?
|
1 Attachment(s)
sal. ma intereseaza pt un fiat stilo sa vopsesc si eu in culoarea caroseriei ornametele de pe laterela, fata si spate...daca ma poti ajuta astept si un pret estimativ...Bafta
|
1 Attachment(s)
salut, la un golf 5 ma intereseaza pragurile + bara fata/spate (sunt toate din plastic) le vreau albe ca restul masinii ... cam cat ma costa ?
te pricepi si la tinichigerie ? ca am o mica buba pe care vreau sa o repar. atasat o poza |
f serios baiatul ................. of.
|
Din anumite motive personale ce tin de starea de sanatate am sistet lucrarile deoarece nu mai fac fata cu brio.
Imi cer scuze tuturor celor programati si reprogramati insa ne auzim peste 2 saptamani de zile. |
Quote:
|
pai si nu ti se pare corect sa raspunzi la telefon si sa spui ca ai o problema?
Ce draq nu suntem animale si intelegem treburile astea. Deci ce fac, te mai astept pina pe 1 sau cand ? |
Quote:
|
Aoleu Serbane ce'ti zGārii masina :))
N-ai inteles ma fratele meu ca am avut si io niJte Probleme... si ca am beleaua aia de masina pe cap si cealalta infipta pe gat ca deh,asta-i viata. Iti promite je ca ti-o face fratele tau fara nici-o problema si ca iese cat se poate spre perfectiune insa este nevoie sa mai astepti putin deoarece sunt celelalte masini inainte... dintre care si cea neprevazuta. + ca eu cateva zile am fost faultat din multe puncte de vedere. O facem , si bine , si atunci nu o sa mai fi suparat :) :-P |
OK, asa sa fie si sa ramanem brotheri apoi. astept
|
ma intereseaza un pret(cu aproximatie bineinteles) pentru un renault 5 in doua usi, doar manopera, vopseaua o am eu. si ma intereseaza daca faceti si tinichigerie sau doar ce tine de vopsitorie. mersi! si inca ceva, praguri si pasaje roti aveti posibilitatea sa faceti?
|
Quote:
Salut .. pe langa acea vopsea este nevoie de lac,intaritor lac,chit+fibra,rondele abrazive,lavete,degresant,intaritor,fuller,spritpl ast,site si asa mai departe. Cu materialele tale daca le cumperi tu pe undeva pe la 12 mil. manopera. Nu iti pot face un pret fix deoarece nu stiu ce munca necesita masina ta pentru a iesi la fata,in spatele unui tinichigiu intotdeauna trage vopsitorul si pregatitorul. El sudeaza tabla insa nu poate sa o scoata sticla si aici intervin problemele pretului , a timpului de lucru si a pretului materialelor. |
calibra cand te apuci din nou de treaba ?
|
Quote:
Spune`mi despre ce este vorba ca sa imi fac o idee in agenda ca sa iti spun ca idee cam cand sa vii,cat te costa si cat dureaza. Primul / lista este Serban. |
spune-mi mai bine unde te gasesc, ca vin cu masina si iti arat si in functie de asta imi spui cand poti si cat ma costa
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning