![]() |
Skido : multumesc friend sicer si eu m-am gandit mult la asta si as opta mai mult pt arcuri sport -40/-40 pt k vreau doar sa o las mai jos si nu o vreau fff rigida...
AG88YUN : multumesc pe jante am dat jantele mele originale pe 16" si 4oo euro ... eu zic k merita tinand cont k jantele sunt noi si au si anvelope super bune pe ele si din cate am vazut o pereche de jante k acestea sunt 1000 euro... Bogdan wrc : sincer bogdane nu eram increzator dar acum dupa cate mi-ai spus ma cam bate un gand.....:-) B12SEC : prin bucuresti prin aglomeratie imi consuma 11,5 % dar la drum intins imi ia 7,5 - 8 % ...de exemplu pana la sinaia mi-a luat 7,6 %..bafta...;) Quote:
Poate asteapta sa le vand eu.....:D:lol::D:lol::D:lol: |
Re: Golfuletzul meu Mk4,1.8T,20V,150 hp un vis mai vechi!!
|
Quote:
|
cu placere. dar fara injectoare, FMIC, evacuare, soft adecvat , nu faci nimic. dupa aia trebuie poate un ambreiaj.... si vei pierde aderenta in draci..asa ca vei simti nevoia unui LSD. Limited Slip Differntial, sa nu crezi ca e vorba de Lambo Style Doors :))))
si 1.8T are cateva prob cu DV din fabrica. nu pune BOV ca e praf pt acest motor. cauta un DV bun. gen forge, dar care trebuie curatat la 10 000 km, sau APR R1. sau bailey. |
Quote:
|
Frumoasa la nebunie.. Din 1,8 T se pot scoate cai usor... bafta la cati mai multi cai si fara evenimente
|
[QUOTE=sorin gti power;1448400]Skido : multumesc friend sicer si eu m-am gandit mult la asta si as opta mai mult pt arcuri sport -40/-40 pt k vreau doar sa o las mai jos si nu o vreau fff rigida...
sorine....daca doar o cobori din arcuri...tot o sa fie barcuta....si mai nasol ca o sa atingi mai rau la denivelari...asa ca fa ceva si ia ti amortizoare sport nu te mai juca cu chestiile astea...ori modifica le cum am facut eu(ale mele nu sunt scanduri). |
dragos002 : multumesc ... bafta si tie..!!
shpritz : am inteles prietene cred k ori imi fac cum ai tu dar am stat si m-am gandit si cred k o sa ii iau suspensie completa si gata .... dar nu vreau reglabila ... vreau asa originala sa fie un pic mai rigida si coborata cativa cm... ;).....;) |
forge e bun ca DV dar trebuie intretinut, cam la 10 000 km trebuie curatat. eu am pus unu APR R1. f tare. la origine el a costat rveo 250$. de aia icnearca sa cauti unu asa sau bailey.
forge era cam 500 ron parca...intreaba la racing nick. |
... cine stie daca arcurile sport de pe un vw golf variant se potrivesc perfect pe un vw golf normal ...ms...:?:
|
sal,colegu cu golful cu 1.8 150cp,eu am o cupra din 2003,1.8l 225cp stock,cam acelasi motor k la tina dar alta turbina, debitmetru ,injectoare,etc,una la mana n ai cum sa ajungi la 255cp doar din soft,evacuare si filtru,gandeste te k eu am vreo 255-260cp am cu soft dimsport race si evacuare,probabil ajungi la vreo 195-200cp,si a doau kestie e cum a zis si bogdan wrc tre sa fii foarte atent cu DV,SI NU TI PUNE BOV k si eu aveam bov dar nu mi tinea presiune deloc,asadar mi am cumparat forge cu 532ron si acum e alta treaba clar,apropo tre sa vezi si ce arc folosesti la forge in fct de presiunea turbinii
|
Frumos rau abtibildul de pe luneta.
|
ms...ms....;)
|
Re: Golfuletzul meu Mk4,1.8T,20V,150 hp
stickerul de pe spate , stergatorul de pe luneta si toate emblemele de pe spate au fost date jos ...... urmeaza poze in scurt timp.........:-)
|
pozeeeeeee poze poze pozeeeeeeeeeeeeee :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning