Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

Dr3adLorD 03-04-08 04:20

Re: Matiz-ul meu

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BH91BLU (Post 1462471)
Tati sa stii ca masinutza ta nu este numai modesta si cu bun gust....E SUPEER FAINuTZA!!!! Zimi si mie cat te-a costat bara fata si spate...sunt farte curios.....cate leduri ai luat pt. borD? eu an vazut parca sunt 3 ca la pozitii su sunt cateva si din aceia mici...cam de 2-3 mm....ajutama te rog....!!!SPOR LA LUCRU!!!

mersi mult. deocamdata am schimbat doar led-urile din bord nu si cele de pe consola (k nu am reusit sa le scot) sunt intr-adevar 3 led-uri ca la pozitii dar cu cap tesit si se monteaza usor dar plasticul ala negru jos sunt 5 suruburi il tragi mai tare k sunt niste cleme si dupa aia le schimbi. ti-am pus o poza cu ledul

Dr3adLorD 03-04-08 04:22

1 Attachment(s)
mult asteptatele led-uri albastre..:-)

Dr3adLorD 03-04-08 20:37

3 Attachment(s)
am revenit cu poze noi consola centrala vopsita si led-uri albastre:-)

Mephysto 03-04-08 23:02

Cu riscul de a ma repeta... trebuie sa iti zic: Arata super... mult spor la treaba in continuare... pana acum din ce am vazut chiar ai facut ceva cu bun gust!
Multa bafta

Dr3adLorD 04-04-08 03:55

Quote:

Originally Posted by Mephysto (Post 1464378)
Cu riscul de a ma repeta... trebuie sa iti zic: Arata super... mult spor la treaba in continuare... pana acum din ce am vazut chiar ai facut ceva cu bun gust!
Multa bafta

mersi mult man. o sa mai urmeze mici retusuri dar din ce vad yo s-au mai gasit cativa carnati care vor sa echilibreze poll-ul votand kitsch. oricum e o tara libera si fiecare are dreptul sa-si exprime parerea :-)

Trak-X 05-04-08 14:26

Foarte tare .. ma inclin in fata ta .. masina a iesit super .. cred ca o sa te contactez si eu zilele astea sa aflu mai multe despre cum pot sa o aduc si eu la fel pe a mea .. :D .. sper sa vrei sa ma ajuti .. succes in continuare si fara incidente

Dr3adLorD 05-04-08 14:28

Quote:

Originally Posted by Trak-X (Post 1467495)
Foarte tare .. ma inclin in fata ta .. masina a iesit super .. cred ca o sa te contactez si eu zilele astea sa aflu mai multe despre cum pot sa o aduc si eu la fel pe a mea .. :D .. sper sa vrei sa ma ajuti .. succes in continuare si fara incidente

da man te ajut cu cea mai mare placere. da-mi un PM cand e si vorbim

Svw t2 06-04-08 16:23

chiar ca au iestit bine, si consola arata super
jantele de unde le ai? ca vreau si eu

Svw t2 06-04-08 16:23

chiar ca au iestit bine, si consola arata super
jantele de unde le ai? ca vreau si eu

Dr3adLorD 06-04-08 16:34

jantele sunt Alessio Monte Carlo pe 13. eu le-am luat de la color tuning

Gabi 08-04-08 02:16

2 Attachment(s)
Ai cerut sa vezi cum ar arata mai lasata. Eu am coborat-o si i-am marit si rotile, ca sa vezi cum ar veni.

Foarte frumoasa ! Tipa dupa praguri; n-o lasa sa ragusasca !

Dr3adLorD 08-04-08 10:40

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1472641)
Ai cerut sa vezi cum ar arata mai lasata. Eu am coborat-o si i-am marit si rotile, ca sa vezi cum ar veni.

Foarte frumoasa ! Tipa dupa praguri; n-o lasa sa ragusasca !

mersi man. ii sta foarte bine intr-adevar o sa vad ce fac si cu pragurile

Geo_ZGA 08-04-08 11:16

cu riscul de a crea o (noua) disputa, eu sunt de parere ca nu "tipa" dupa praguri chiar deloc. bara fata si cea spate sunt la linie cu pragurile masinii. daca ii pui praguri de fibra, o sa coboare linia pragului mai jos decat barile... si atunci o sa arate ca daciile "tunate" din vitan. in cel mai bun caz, pragurile de fibra sa vina cu maxim 1cm mai jos decat sunt acum astea ale masinii.

Dr3adLorD 08-04-08 16:35

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1472817)
cu riscul de a crea o (noua) disputa, eu sunt de parere ca nu "tipa" dupa praguri chiar deloc. bara fata si cea spate sunt la linie cu pragurile masinii. daca ii pui praguri de fibra, o sa coboare linia pragului mai jos decat barile... si atunci o sa arate ca daciile "tunate" din vitan. in cel mai bun caz, pragurile de fibra sa vina cu maxim 1cm mai jos decat sunt acum astea ale masinii.

cam asa m-am gandit si eu.

Dr3adLorD 13-04-08 03:30

amortizoare sport stie cineva sau macar normale da unele bune si niste preturi ?

All times are GMT +2. The time now is 17:00.

- Copyright 2026 4Tuning