![]() |
Re: VAND Led-uri (SMD) PLCC2 pt. borduri
se potrivesc la opel astra g????daca da as vrea albastre pt ceasuri si rosii pt ace. o sa ma interesez cam cate imi trebuie.sau poate stii tu cate trebuie daca ai mai primit comanda pt astra g.
|
Quote:
Am fost in Iernut de pasti si la 2 saptamanai dupa. La astra G ai BECURI. Poti pune si leduri, dar cu un montaj, pt. ca altfel ai umbre. Recomand o plasma, sau montaj. Simpla inlocuire a becurilor cu leduri se face usor (exista montaje pe soclu facute) dar nu o sa aibe acelasi rezultat. O sa ai umbre si nu o sa se vada bine. O sa iasa kitch. Si vezi ca opelul are fluctuatii mari de tensiune si o sa arzi multe leduri pana la varianta optima. Suna-ma si iti dau mai multe detalii. 0720-414.448 |
ahhhh...daca stiam ca o sa vii ce bine era ca faceam treaba. cand mai treci prin iernut?
|
Quote:
Am socrii acolo. Am un Logan albastru de CT si parchez de obicei pe platou (langa florarie) in fata la casa de cultura. Iti sare in ochi masina, si pe portbagaj scrie w w w CustomCar ro cu reflectorizant. |
Salut. Am un peugeot 207 si as vrea sa-i schimb ledurile. La butoane nu-s probleme...le fac albe. Da intrebarea mea e daca poti sa faci displayurile cu fundal negru si scris alb(ca la unele mp3`uri) si cifrele de la ceasurile de bord sa fie negru-gri...ceva de genu(nu stiu daca exista leduri negre sau daca se face altfel...eu am ceasurile albe si de-aia vreau asa). Astept un raspuns si un pret. Merci.
|
Quote:
Suna-ma, treci pe la garaj, vedem despre ce e vorba. 0720-414.448 |
asta cu ledurile cu lumina neagra a fost tareeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: e de pus in rama
unEL cred ca baiatul vrea sa schimbe modul de afisare,adica in loc de http://img-asia.electrocomponents.co...6271810-99.jpg sa fie http://img-asia.electrocomponents.co...5327029-99.jpg n-am gasit alte poze sa exemplific se poate face,dar e mai complicat,trebuie data jos o folie de pe display si pusa alta,cu alta polarizare a luminii... |
poate nu m`am exprimat corect. ma refeream ca vreau un gri foarte inchis...de`aia ziceam de leduri negre. banuiesc k de la alea pot sa scot lumina care-o vreau. o sa te contactez peste vreo 2 sapt probabil sa ne intalnim...momentan masina e in service
|
Quote:
Tu vrei display pe negativ. Colegul a exemplificat fff bine. In principiu se poate face aproape orice. Te astept pe la garaj! |
Renault Symbol
Pentru symbol din '07 e complicat de schimbat? Se potrivesc?
|
Re: Renault Symbol
Quote:
Sunt identice, doar ca au culori mult mai frumoase! Sa ajungi la leduri in schimb e putin mai dificil! |
Re:
trebuie desfacuta partea superioara a bordului din cate stiu. Dar cum se monteaza, prin lipire? Maine incerc sa vad despre ce e vorba apoi o sa comand si eu.
|
pt un ceas bord kadett lcd ai ceva becuri albastre???? si daca se potrivesc fara nici o modificare:?:
|
Re:
Quote:
Nu e f greu, dar nici pt incepatori. Te salut |
fratioru meu ca sa schimb becurile anafara de demontat ca la asta stiu ca lam dat de en ori jos. mai trebuie sa desfac ceva la bord sau vine exact pe soclu becurilor vechi? ma refer la bord ecetronic lcd kadett.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning