Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Electrice si Electronica (https://forum.4tuning.ro/469-electrice-electronica.html)
-   -   VAND Led-uri (SMD) PLCC2 pt. borduri (https://forum.4tuning.ro/469-electrice-electronica/62971-vand-led-uri-smd-plcc2-pt-borduri.html)

santacrysty 26-04-10 08:19

Re: VAND Led-uri (SMD) PLCC2 pt. borduri

se potrivesc la opel astra g????daca da as vrea albastre pt ceasuri si rosii pt ace. o sa ma interesez cam cate imi trebuie.sau poate stii tu cate trebuie daca ai mai primit comanda pt astra g.

unEL 27-04-10 04:38

Quote:

Originally Posted by santacrysty (Post 3310966)
se potrivesc la opel astra g????daca da as vrea albastre pt ceasuri si rosii pt ace. o sa ma interesez cam cate imi trebuie.sau poate stii tu cate trebuie daca ai mai primit comanda pt astra g.

Salut!
Am fost in Iernut de pasti si la 2 saptamanai dupa.
La astra G ai BECURI.
Poti pune si leduri, dar cu un montaj, pt. ca altfel ai umbre.
Recomand o plasma, sau montaj. Simpla inlocuire a becurilor cu leduri se face usor (exista montaje pe soclu facute) dar nu o sa aibe acelasi rezultat. O sa ai umbre si nu o sa se vada bine. O sa iasa kitch.
Si vezi ca opelul are fluctuatii mari de tensiune si o sa arzi multe leduri pana la varianta optima.
Suna-ma si iti dau mai multe detalii.
0720-414.448

santacrysty 27-04-10 13:28

ahhhh...daca stiam ca o sa vii ce bine era ca faceam treaba. cand mai treci prin iernut?

unEL 27-04-10 15:51

Quote:

Originally Posted by santacrysty (Post 3314813)
ahhhh...daca stiam ca o sa vii ce bine era ca faceam treaba. cand mai treci prin iernut?

Probabil de craciun ....
Am socrii acolo.
Am un Logan albastru de CT si parchez de obicei pe platou (langa florarie) in fata la casa de cultura. Iti sare in ochi masina, si pe portbagaj scrie w w w CustomCar ro cu reflectorizant.

01CIN 12-05-10 12:01

Salut. Am un peugeot 207 si as vrea sa-i schimb ledurile. La butoane nu-s probleme...le fac albe. Da intrebarea mea e daca poti sa faci displayurile cu fundal negru si scris alb(ca la unele mp3`uri) si cifrele de la ceasurile de bord sa fie negru-gri...ceva de genu(nu stiu daca exista leduri negre sau daca se face altfel...eu am ceasurile albe si de-aia vreau asa). Astept un raspuns si un pret. Merci.

unEL 12-05-10 20:48

Quote:

Originally Posted by 01CIN (Post 3353930)
Salut. Am un peugeot 207 si as vrea sa-i schimb ledurile. La butoane nu-s probleme...le fac albe. Da intrebarea mea e daca poti sa faci displayurile cu fundal negru si scris alb(ca la unele mp3`uri) si cifrele de la ceasurile de bord sa fie negru-gri...ceva de genu(nu stiu daca exista leduri negre sau daca se face altfel...eu am ceasurile albe si de-aia vreau asa). Astept un raspuns si un pret. Merci.

Leduri negre sunt ... dar lumina neagra ... :rolleyes2
Suna-ma, treci pe la garaj, vedem despre ce e vorba.
0720-414.448

julaikos 12-05-10 21:36

asta cu ledurile cu lumina neagra a fost tareeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: e de pus in rama

unEL cred ca baiatul vrea sa schimbe modul de afisare,adica in loc de
http://img-asia.electrocomponents.co...6271810-99.jpg
sa fie
http://img-asia.electrocomponents.co...5327029-99.jpg

n-am gasit alte poze sa exemplific

se poate face,dar e mai complicat,trebuie data jos o folie de pe display si pusa alta,cu alta polarizare a luminii...

01CIN 12-05-10 21:47

poate nu m`am exprimat corect. ma refeream ca vreau un gri foarte inchis...de`aia ziceam de leduri negre. banuiesc k de la alea pot sa scot lumina care-o vreau. o sa te contactez peste vreo 2 sapt probabil sa ne intalnim...momentan masina e in service

unEL 13-05-10 04:56

Quote:

Originally Posted by 01CIN (Post 3355511)
poate nu m`am exprimat corect. ma refeream ca vreau un gri foarte inchis...de`aia ziceam de leduri negre. banuiesc k de la alea pot sa scot lumina care-o vreau. o sa te contactez peste vreo 2 sapt probabil sa ne intalnim...momentan masina e in service

Salut,
Tu vrei display pe negativ.
Colegul a exemplificat fff bine.
In principiu se poate face aproape orice.
Te astept pe la garaj!

bull87 16-05-10 13:54

Renault Symbol

Pentru symbol din '07 e complicat de schimbat? Se potrivesc?

unEL 16-05-10 13:58

Re: Renault Symbol

Quote:

Originally Posted by bull87 (Post 3364315)
Pentru symbol din '07 e complicat de schimbat? Se potrivesc?

Se potrivesc!
Sunt identice, doar ca au culori mult mai frumoase!
Sa ajungi la leduri in schimb e putin mai dificil!

bull87 16-05-10 14:25

Re:

trebuie desfacuta partea superioara a bordului din cate stiu. Dar cum se monteaza, prin lipire? Maine incerc sa vad despre ce e vorba apoi o sa comand si eu.

Sobolanu*Original 30-05-10 19:49

pt un ceas bord kadett lcd ai ceva becuri albastre???? si daca se potrivesc fara nici o modificare:?:

unEL 31-05-10 03:03

Re:

Quote:

Originally Posted by bull87 (Post 3364380)
trebuie desfacuta partea superioara a bordului din cate stiu. Dar cum se monteaza, prin lipire? Maine incerc sa vad despre ce e vorba apoi o sa comand si eu.

Se desface tot bordul, se dau stalpii jos ... daca nu te pricepi nu iti forta norocul.
Nu e f greu, dar nici pt incepatori.
Te salut

Sobolanu*Original 31-05-10 19:53

fratioru meu ca sa schimb becurile anafara de demontat ca la asta stiu ca lam dat de en ori jos. mai trebuie sa desfac ceva la bord sau vine exact pe soclu becurilor vechi? ma refer la bord ecetronic lcd kadett.

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning