![]() |
www.hdesign.lx.ro
9 Attachment(s)
toate desenele sunt facute pe hartie cu textura,in diferite stiluri(acuarela, creion colorat de apa, culoare acrilica, tus, prelucrate sau nu pe comp,in photoshop cs2 sau in 3dsmax7.
0720103939 www.hdesign.lx.ro |
doar atat am de zis............ :shock: :shock: :shock:
|
Nice... :D Very nice :shock: imi place ... si cand zic k imi place imi place ... sa stii k fac la un Lic de Arte si totusi in ciuda faptului k vad zi de zi desene care mai de care ai reusit sa ma lasi uimit killerhitman2006 ...Felicitari!! :D
|
Am uitat ...mai am inca o Dacie cu unele modificari aduse fata de cealalta ...mai reusita ..si lucrat mai ingrijit .. cu vinyl .. :D ..hope U like it 8)
|
vuai super...
mai baietzi da voi avetzi talent cu kilu... bv voua... killerhitman2006 esti bun rau m-ai lasat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
mai baieti degeaba sunteti tari daca nu imi aranjati si mie un matiz :P
:peace: |
acum e faza tare de tot ,chiar daca sunt off-topic , baiatul nostru care ne-a promis ca ne face masinile in desen nu mai poate intra pe forum.de ce ?un altul a intrat cu un nume asemanator si cred ca se da drept el.cei celora le erau promise desenele sunt rugati sa-l contacteze pe e-maill [email protected] crezut ca va fii klumea dar lumea este invidioasa si acum baiatul nostru are contul blocat din cauza altuia.pacat.numai bine
|
exact gabby..
kiar acum vb cu baiatu si mi-a confirmat cele spuse de tine.. nu intzeleg de ce a recurs ca asemenea kestii... poate vom face ceva sa il aducem inapoi ptr ca merita... si in primu rand de ce e asta mai jmeker ca celalalt... va spun eu asta cu 2006 in coada e un tzaran caruia nu ii place rivalitatea! :evil: :evil: :evil: |
1 Attachment(s)
Na k vam promis inca una.. da mai buna .. :D sper sa va plaka..
|
Re:
Quote:
si pacat de killerhitman ca era baiat bun... :( |
sincer sa fiu.. e interesant.. dar nu m-a impresionat cu nimic :) sper sa ai idei mai bune pe viitor..
*later edit* m-am uitat mai bine.. DOAMNE! ma mai intrebam de ce ies daciile asa naspa dupa un \"tuning reusit\" ... pai daca tot romanu' are idei fixe.. ce sa-i ceri ? :lol: revenind si la \"sper sa ai idei mai bune pe viitor\" ... lasa-te de tuning.. e de ajuns cate dacii ca a ta apar pe strada.. apuca-te de lego :roll: |
Am si eu o intrebare, poate cineva sa faca un desen cu 2 masini la start si un om cum da startul intre ele???
Va rog eu mult as avea nevoie de el pt un site!!! Dau o bere, 2, 3!!! |
Gata manilor...mam intors....cine zicea k pleak killerhitman2002?????aste e nemuritor...daupa zicala cel mai deshtept cedeaza, al mai mic la numar a devenit g_unit!;) fratzilor noi ne continuam proiectele!nu?????:D
|
oh yeaj....gieah nigga....welcome back... :wink:
|
1 Attachment(s)
Foarte frumos.........nu-mi faci si mie masina??ca as vrea sa fac un poster cu ea asa.....dar colorata daca se poate :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning