![]() |
Primul radar fix laser din Romania in Sacel, pe DN1 intre Sibiu si Sebes.
3 Attachment(s)
Este de productie Vitronic Germania si este amplasat astfel incat
fotografiaza masina din spate, deci detectoarele vor alarma DUPA ce ati trecut de el. Daca aveti noroc de reflexii de la masinile din fata poate scapati. Fotografiile sunt in infra-rosu, nu vedeti blitz noaptea! http://www.vitronic.de/en/verkehr/po...edemstrongsup/Attachment 446328 Attachment 446329 Attachment 446330 |
Re: Primul radar fix laser din Romania in Sacel, pe DN1 intre Sibiu si Sebes.
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
solutia va fi anti-radaru
daca o tin tot asha, solutia va fi anti-radaru... |
Re: Radarele si locatiile lor
Cobra 9930 e o alegere buna?
Are cineva?Stie cineva? |
Quote:
E foarte bun din punct de vedere al detectarii radarelor, si are multe functii iar alerta vocala e de ajutor. Dezavantajul e ca s-ar putea sa te sacaie restul alarmelor pe care le detecteaza chiar si pe modul City. Inca ceva, ai mare grija ca masinile de fabricatie mai noua au o folie termica pe parbriz care aproape ca anuleaza unda detectoarelor. P.S : are busola si voltmetru pentru bateria masinii. |
Azi erau in fata la Rusca sa-si faca planul, de vine sf lunii si le sar sefii in cap
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi la 17 erau 2 in statie la Macon si una in fata la Jasmine. Cred ca le e foame :D
|
Quote:
|
pe aia din fata de la jasmin i-am vazut si eu ....pe la 17:20
|
La 3 jumate am trecut si eu pe la Macon si erau ambele echipaje acolo, cred ca aveau radar erau vreo 4 masini oprite. Dimineata pe la 11 era un echipaj in statia de maxi-taxi de la Santuhalm. Le e foame de bani baieti :lol: 8) :lol:
|
Si eu i-am vazut astazi in fata la Macon cu radaru dar sunt smecheri, tineau radarul indreptat spre gardul de la Macon si cred ca daca te vad ca vii lansat il indreapta spre drum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning