![]() |
Re: Noua Skoda Superb 2009
E urata, dar mare al naibii. Nu stiu daca e scumpa sau nu, avand in vedere ca-i la jumate de pret fata de Saab 9-5, dar nici mort n-as lua asa ceva, mai ales ca in principiu Skoda se cam duce dracului, i-au lovit rau de tot criza.
Nu stiu, per ansamblu urata cu spume la exterior, dar mare si confortabila. |
Quote:
|
Aha, ma gandeam ca nu poate fi de Passat.Pentru colegul care ma intreba mirat cum pot compara masina cu un A6, eu ma refeream la pret, ca acusi se indreapta spre preturile de la Audi (oricum nu sunt de nici o culoare fan Skoda, deci nu era ideea sa o ridic in slavi).Cam la fel cum mi s-a parut si la reprezentanta VW un Passat 2.0TDI 170cp + dsg, full option, iclusiv tempomat, park pilot cu camera etc, dar costa nu mai putin de 46k de euro.De scos acel pret ( la Superb) l-am scos din vazute live.Locuiesc de un an in Heidelberg si acolo nu numai ca am vazut aceasta versiune la reprezentanta, dar un prieten chiar a facut un calcul cu dealerul, pret plus tva, cu dotarile care le avea.Acum desigur mai exista si rabat, in cazul in care devii client (cumperi).Dar atunci calculul lui a iesit cam la 39.800 cu dotarile care le-ar fi vrut.Asta in timp ce Mondeo Titanium X l-a costat aprox 32.500.Nu stiu exact cat iese la reprezentanta in Romania, dar indraznesc sa cred ca nu numai in Romania ar fi singura referinta pentru preturi.Ciudat e ca mai apoi chiar am vazut un model full facut la comanda probabil pentru client.Avea hartie pe parbriz "Schon verkauft" si era peste 39.000.Dupa 2 luni inca mai era acolo, cu pretul de 34.000 pe ea.Nu stiu ce s-o fi intamplat.
Oricum masina e ok, e mare si suficient de eleganta.Daca se poate lua la 28 de mii cu dotarile de care a scris colegul, atunci merita. |
Quote:
|
Copie dupa Passat CC:sad:
|
Quote:
On topic: Izbucnesc in hohote prostesti de ras si-mi vine s-o iau la galop catre munti cand vad scarbosenia asta pe strada:D |
Quote:
|
Quote:
sunt cu totul 2 masini diferite |
Quote:
|
E foarte frumoasa masina.Nota 10 pentru designeri de la skoda.Mai ales breckul:rolleyes2
|
se putea şi mai bine.
|
Quote:
|
Quote:
ON: doar o skoda pentru treaba de zi cu zi la un pret decend.. |
se putea si mai bine, este adevarat...destul de fiabila, dar cam scumpa...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning