![]() |
Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit
|
stie careva cum arata motorul de oltcit special?si dak are si ceva despre el...servus
|
|
hehe,seamana cu cel CV,care-i faza cu capacu ala,de la ce vine,ceva date despre motoarele astea stiti cumva,mult'am anticipat,servus
|
Quote:
|
ce parere aveti despre spargatorii de oltcit??acu 2 saptamani mi-au spart mie masina...tot cam acu 2 sapt si lu kgb-u i-au spart-o...azi i-au spart-o si lu micu...se pare ca nu mai poti sa pui o muzica pe masina ca te ard fomistii...
|
poi ce au luat din ele? din KGB si din MIC? k din a ta stiu:(
in bucuresti nu-mi fac probleme...zona sigura..si nu prea se uita nimeni la oltcit:lol: |
lu kgb cd-playeru..si lu micu subwooferu,statia si boxele
|
in craiova se sparg numai oltcituri tunate....jante chestii.....prin porbagaj....un sfat:cat mai putine iale...si cat mai multe masuri de sigurantza:lol:
|
:(,romania:(,eu am lasat-o mult timp deschisa pana am rezolvat cu yalele si nu mi-au luat nimic,recunosc nu prea atrage atentia oltenasu meu,vopseaua da de ghici:).
off:valib deschide-mi te rog threadu cu "oltcit,adunarea!",k la mine s-au strans foarte multi deja,am bagat i boala juma de liceu,numai oltenashuri vezi la toti:)....mult'am anticipat! |
Quote:
|
da,dar daca citesti unde e threadu cu proiectu asta o sa vezi k se rezuma la judetul tulcea,la galati,braila,voi la craiova aveti intrunirile voastre din cate stiu,valib sau cine mia de prin crioava o sa iti furnizeze informatiile despre cand si unde se fac ele.servus nu'ma bine
|
Quote:
|
nu sunt din craiova....
eu stiu doar de intalnirile din timisoara...:):):) |
motoarele de alfa 33 de ex. au racire tot pe aer..sau trebe mutata toata instalatia de racire cu apa?..cand vine pusa pe un oltcit
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning