![]() |
aham ... faina fata si faina masina! si la asa masina nici nu prea are ce sa caute pe sub capota!
|
Re:
Gabi pai da... ce numai \"neni\" la volan? :))
Quote:
|
Eliza: e un Golf IV :wink:
|
Re:
Lol da.. io abia acum am vazut ultimele 3 poze. N`o vedeam decat pe prima cu gagica`n roz [la aia ziceam ca nu`mi dau seama ce mashina e :)
gabi kiar nu`mi aparuse ultime poza cu golfu ;) Oricum mersi :D |
:oops: Credeam ca te referi la tanti Blue, de la Iasi :)
In prima poza nici eu nu stiu ce masina e :) |
in prima poza volanul e pe dreapta nu ?
|
da,poza am gasit-o pe internet din greseala
|
Re:
Nissan Patrol, foarte probabil GR I, fabricat intre 1989 si 1998. Australia sau Noua Zeelanda, unde masina asta este foarte intilnita.
Quote:
|
Mah da`o`n colo... te`ai prins dupa unghiul de la geamul lateral si dupa un inceput de parasolar sau dupa culoare :lol: :lol: ?! :shock: Cred ca nici nu avem cum sa se te contrazicem .. :oops: :roll:
|
1 Attachment(s)
i-a uitati-o pe fata asta din ce coboara :oops: :oops: :twisted: :twisted:
|
iar nu vad poza :(( Macar acum am descoperit X`u care trebuia sa reprezinte poza undeva sub ICQ dar nu vrea de nici o culoare sa \"show pic\" :(
|
1 Attachment(s)
care zicea... ca femeile-s paralele cu mecanica? i-a uite ce lucreaza fata...
|
Re:
dupa unghiul de la geam, dupa minerul de deschis usa, dupa forma centrului volanului, dupa forma bordului in zona indicatoarelor, dupa forma oglinzii laterale...
Trust me! Quote:
|
daca mai vad poze care nu sunt din ro ma supar. hai fiti baieti mari
|
lol...no offense dar unde gasim noi poze .. frumoase , cu femei pe bolizi (in romania) ? eventual punem ceva fete de pe forum pe niste masini frumoase si dupa aia postam aici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning