![]() |
Re: my car FIAT COUPE 2.0 20VT under construction
Quote:
|
Exact(bine aproape) aceeasi problema am avut si eu!Am fost sa imi schimb cauciucurile si acasa am observat ca nu mai am 2 prezoane.Unu de pe fata si unu de pe spate.Mesesiari adevarati in romania ce sa mai zic...
|
Probabil ca tie au uitat sa le stranga..apa de ploaie..cumperi altele si gata.Eu de FIECARE data inainte sa plec din vulcanizare,verific cu crucea mea fiecare prezon in parte.Te vei invata si tu curand.As fi vrut eu sa fie asta problema mea..:(.La mine necazul s-a intamplat IN vulcanizare FARA sa misc masina nici un milimetru .
|
eu nu inteleg cum nu stati cu ochii pe :domnii: vulcanizatori
drq eu cand am fost la vulcanizare, i-am pus eu cricul sub masina si am stat cu ochii mari sa vad cum strange fiecare prezon sunt eu paranoic sau ati fost voi prea indulgenti? |
cred ca nu ne-am gandit niciodata ca-ti trebuie 10 certificari sa strangi niste roti ... da uite ca unii e asa prosti ca daca nu stai cu paru pe ei ... se intampla prostii din astea .
|
Quote:
se strang rotile sus pe rampa se verifica dinou cand masina e jos, se chema seful de tura sa verifice ca sunt stranse. cat am fost eu pe acolo procedura asta s-a respectat la toate masinile la care s-a lucrat la roti (se cam lucra la toate ca rotatia cauciucurilor era inclusa in revizie) mie mi s-a parut pierdere de vreme dar, se pare ca nu-s ei prosti degeba (daca ar avea deface cu procese si daune cred ca ar baga procedura asta si la noi) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning