Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4 Speed Squad (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad.html)
-   -   my car FIAT COUPE 2.0 20VT under construction (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/61383-my-car-fiat-coupe-2-0-20vt-under-construction.html)

G3org3l 08-05-08 11:35

Re: my car FIAT COUPE 2.0 20VT under construction

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 1521366)
;)...si io am avut un necaz in seara asta cu ea..:(..eram asteptat la o cafea la aer curat si m-am dus sa-mi pun gumele alea mai asortate de cafenea...si omu' de la vulcanizare...a facut el ce-a facut si mi-a f***t doua prezoane plus,ce-i mai grav,doua gauri din butuc...am ajuns cu ea acasa in doua prezoane...:(...binenteles ca nu se mai punea problema de vreo cafea:(...si nici nu stiu daca voi mai avea sansa sa gasesc aceeasi cafea nici prea dulce nici prea amara,in alta zi...cica maine o sa fie mult mai amara:(...deh...

:( multi oameni prosti pe la vulcanizari ...

Eddie C. 08-05-08 15:58

Exact(bine aproape) aceeasi problema am avut si eu!Am fost sa imi schimb cauciucurile si acasa am observat ca nu mai am 2 prezoane.Unu de pe fata si unu de pe spate.Mesesiari adevarati in romania ce sa mai zic...

lascarica 08-05-08 16:44

Probabil ca tie au uitat sa le stranga..apa de ploaie..cumperi altele si gata.Eu de FIECARE data inainte sa plec din vulcanizare,verific cu crucea mea fiecare prezon in parte.Te vei invata si tu curand.As fi vrut eu sa fie asta problema mea..:(.La mine necazul s-a intamplat IN vulcanizare FARA sa misc masina nici un milimetru .

alexutzu 08-05-08 20:20

eu nu inteleg cum nu stati cu ochii pe :domnii: vulcanizatori
drq eu cand am fost la vulcanizare, i-am pus eu cricul sub masina si am stat cu ochii mari sa vad cum strange fiecare prezon
sunt eu paranoic sau ati fost voi prea indulgenti?

G3org3l 08-05-08 22:48

cred ca nu ne-am gandit niciodata ca-ti trebuie 10 certificari sa strangi niste roti ... da uite ca unii e asa prosti ca daca nu stai cu paru pe ei ... se intampla prostii din astea .

200SX 09-05-08 01:08

Quote:

Originally Posted by G3org3l (Post 1522997)
cred ca nu ne-am gandit niciodata ca-ti trebuie 10 certificari sa strangi niste roti ... da uite ca unii e asa prosti ca daca nu stai cu paru pe ei ... se intampla prostii din astea .

am fost eu aicea la un service si politica firmei era:

se strang rotile sus pe rampa se verifica dinou cand masina e jos, se chema seful de tura sa verifice ca sunt stranse.

cat am fost eu pe acolo procedura asta s-a respectat la toate masinile la care s-a lucrat la roti (se cam lucra la toate ca rotatia cauciucurilor era inclusa in revizie)

mie mi s-a parut pierdere de vreme dar, se pare ca nu-s ei prosti degeba (daca ar avea deface cu procese si daune cred ca ar baga procedura asta si la noi)

All times are GMT +2. The time now is 12:14.

- Copyright 2026 4Tuning