![]() |
Re: Clio RS vs Corsa opc
Quote:
demonstreaza! |
Quote:
pun pariu ca cei ce discuta aici pe forum despre consum la masina sport sunt posesori / fani motoare motorina (germana) o singura parere a unui posesor de germana din ce am citit aici mi s-a parut de bun simt...parerea baiatului cu gti...in rest...pueril PS: apropo de design...da...nu imi iau corsa pt ca e gay-style! PS2: parerea mea ;) |
pur sport nu se poate vorbi ... paote de tenta sportiva pt ca sunt masini facute sa beneficiezi de tot inclusiv aer conditionat 5 locuri etc .. daca vorbim de sport unii ar fi in stare sa scoata tot din ea pt o secunda in plus. Si cum am mentionat mai devreme problema este de a constructori care se gandesc la multi factori printre care si consum si confort siguranta navigatie si tot ce vrei nu se gandesc doar cat timp scoate pe 400m sau cum se comporta pe pista ... care pista adevarata in romania o sa fie la anu si la multi ani pe care poate tot omu ca in afara sa plateasca o taxa si sa-si omoare masina sport din garaj care o tine doar pt ocazii speciale.
Daca constructorii s-ar lua dupa mintea limitata a unora care posteaza aici ar iesi masini cu volan 4 roti motor si cutie . restu ... iar cat de parerea asupra aspectului unei masini ca e "gay" sau nu sau ca e de fata sau nu oricum masinile clasa mica cum e clio , polo , corsa , fabia nu par neaparat prea masculine. Cat tine vorba de o parere pertinenta asupra unei masini e ok , iar forumul in esenta se face pentru a ghida pe unul sau altul pentru o alegere buna si sunt destule persoane care doar citesc si se documenteaza dar nu se pot documenta dintr-o discutie asupra aspectului in nici-un caz pentru ca fiecare persoana are poze sau a vazut masina respectiva in realitate si are o parere personala asupra ei.Cand esti lipsit de date sau de inspiratie este bine sa te abtii, daca nu nu esti decat asemanator unuia din mase care cand nu-i comvine ceva tipa hua cu toata turma fara a stii de ce sau ce vrea. Daca vrei masina masculina poti aduce un muscle car din america dar asta nu inseamna ca esti mai masculin , de obicei masinile care par mai impunatoare sunt pentru persoane cu anumite lipsuri. PS: "Mai bine taci si pari prost decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala" |
Quote:
ai pierdut pariul pt ca tot benzina imi place si mie ;) ps: mie coltul mi se pare o masina de poponari incurabili ;), parerea mea pss: masinile actuale au o tenta uni-sex pt a incuraja si sexul frumos de a achizitiona o asemenea masina, profitul fiind mai mare, o chestiune de marketing, pt a incuraja "fetele" cu inima sportiva ! |
mircea zara si ala de la acasa tot colt au, poate reprezinta mai bine latura feminina dintr-un "barbat"...:)), am mai vaz colturi la poponauti !
pe un drum virajat + dealuri, coborasuri > un drum adevarat, nu circuit, pt ca nimeni nu are circuit la indemana..., corsa castiga detasat ! |
Quote:
Daca tot iti place benzina de ce chiuesti sa ne convingi despre motor turbo europena...motoarele turbo japoneze sunt cele adevarate!!! Despre marketing, in conditi normale modelele sportive sunt cele care nu merita construite, deci nu prea au profit in sine, dar daca reflectez per total deja au un sens, sunt un del de reclama pentru model si firma. Masinile de gen sunt pentru reclama. Ps. inca nu prea am inteles diferenta asa de mare intre circuit (unde sunt viraje...) sau un dum...vigajat... Cati dintre boi ati for pe circuit...acuma nu ma refer la gokart.... |
Quote:
de fapt drumurile nationale inseamna viata reala, circuitul este mai mult un vis ! corsa este conceputa pt un consum mic, dar si senzatii extreme! mai ales in bucuresti daca stai corsa o sa te scuteasca de multi bani>benzina, consumabile considerabil de ieftine pe langa "frantuzoaica"! per total mi se pare MULT mai practica cosa opc! ps: turele mari la care lucreaza rs-ul crezi ca ii face f bn motorului pt a oferii senzatii tari ? megane 1.6 16v 106 cp am avut eu si a fost dezastruos de prost si l-am luat de la 0km, ceea ce m-a facut sa ma feresc de renault, tot ce inseamna masina frantuzeasca, este un fapt nu e vb de "mentalitate"...frajeli de genul asta, buzunarul meu a suferit destul de mult dupa acest megane care isi avea sediul mai mult in service(concediu) decat pe mana mea ! pss: mi se pare mult mai avansat peugeot-ul decat renault-ul , chiar daca eu au avut mult mai putina prezenta in f1! psss: si alfa pe care o am nu prea e fiabila, desii parca este 2 clase peste renault! am deja 5 rep mari la mot, deja intr-un an si jumatate(tot de noua o am), ceea ce m-a pus serios sa o pun la vanzare mai departe de casa sa nu ii stie cn "istoria" si sa imi cumpar un opc vectra, care rupe normele in 2, parerea mea, desii am testat mult masini in ultimele 4 luni ! |
Quote:
PS1: esti offtopic da in fine PS2: nu iti pot vb urat pt ca nu ma ajuta educatia ;) |
Quote:
pai spune in ce pct opelul nu are ce sa arate !? eu ti-am vb urat? te-am facut eu pe tine intr-un fel? tu ai spus de un model cv, iar eu de alt model altceva...cu ce am gresit?...parerea mea !? |
Vreau sa va amintesc ca RS-ul nu se face in acceasi fabrica cu megane, clio etc care le vedeti pe strazi. Si va rog sa imi demonstrati si mine (ca sunt asa mai prost de fel :rolleyes2 ) de unde stiti ca OPC-ul e mai rapid decat RS-ul pe circuit, drumuri virajate, traseu montan...bla bla bla
|
corsa opc e alegerea mea arata mai sportiva decat un clio
|
Quote:
cand o sa gasesc filmultetul o sa fii primul anuntat, oricum era cv legat de evo! |
Quote:
legat de corsa lesina rs-ul am rugat...sau v-am rugat...sa veniti macar cu 1 singura dovada...film...orice...dar vad ca numai gura e de voi...atata tot PS: legat de prima parte a prostiei debitate de tine...pune si tu mana pe manualele mai fragede de limba romana...nu de alta...dar deranjezi bafta;) |
Quote:
spune-ne cum se proiecteaza un drum national fata de un circuit!EU STIU PT CA AM FIRMA DE CONSTRUCTII ! sa vad ce dobitocisme mai dai din merita..? |
Quote:
eu nu am vazut nimic inca...contiuna vorbele...8) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning