![]() |
re: Audi 200 V8 Quattro vs..
sorry.indisponibil.
|
masina este pe strazi .
astept ........................:-) |
N-o mai lasa sa rataceasca prin orasul asta mare,ca o prind vagabonzii si profita de ea spurcandu-i inocenta :lol:
|
Quote:
|
Aha...8)...acum,repede ca a dat un pic cu burnita/ploaie si e ideal pt start pe o punte tractoare....:lol:... oricum a racit un pic si are probleme cu tensiunea,i-am dat stimulatorul jos ieri sa-mi bag ghearele'n el:D...si daca tot am dat jos si compresorul a/c cu ocazia asta,nu cred ca mai am energie sa-l pun si p-ala la loc,o sa faca echipa buna cu ceva repere de tabla dupa revelion:lol:...sa vedem in primavara la prima runda ce pot stoarce maxim din puiul asta de melc...apoi trecem la gastropoda-senior :)
|
Quote:
scuze, scuze. te iert ca imi esti simpatica. |
cata activitate ai nemilosule de cand a inceput vremea urata !!!:)))))))
|
Quote:
diseara e ceva treaba. te bagi ? sau faci "pictoriale" ? :lol::lol::lol: |
ti-ai gasit ...pai eu m-am dat toata vara ... nu cred ca te-ai adresat bine !!!! acum e frig ,ud... e timpul de reclama ,poze...:D
|
adica nu
|
cu 2 curse la activ in tot anul competitional ,te astepti sa iti raspunda lumea exact cand vrei tu la provocare???:))))))))) ai topicul de 1 an si te-ai dat cu 2 masini :))))) ca sa ajungi sa ma scoti cand vrei tu afara , esti obligat sa ajungi in clasamentul drag racing events ... macar in primii 3 :)))))(acolo unde sunt eu ,la grupa noastra ):))))))))) hay ca te-am facut varza:)))))))))))
|
vrei sa iti fac vreun vodoo mic ?
sa fii pe locul 30 ? hai drequ la joaca si nu o mai da cotita, ca esti tot 4x4. |
e uscat pe jos.
|
Degeaba e uscat pe jos,sezonul a trecut pentru multa lume.. asteapta si tu primavara si pana una alta roaga un moderator sa schimbe titlul topicului,mai pune vreo 6 cai frumosi :lol:
|
corect.
dar asta odata cu o fisa dyno. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning