![]() |
Re: Chevrolet Corvette ZR1
Quote:
|
Cine spune ca va fi 100 000, cand are prea multe complicatii (in sensul folosit de ceasornicari al cuvantului, adica unul pozitiv :D )
~Nautilus |
s-a anuntat pretul :-)
* $103,300 Base MSRP including destination * $1,700 Gas guzzler tax * $10,000 Option package * $2,000 Chrome wheels |
103.000$ = 66.435 euro
|
superba masina, isi merita toti bani,
|
e o masina foarte reusita...mie personal imi place foarte mult
|
Quote:
Isi merita banii intr-adevar,dar la banii astia ai un nissan GT-R,mai slab ca putere dar la fel de rapid,plus tractiune integrala.:rolleyes2 |
la banii astia e masina perfecta pt cineva ce doreste soprtivitate....mi-as lus si eu una daca as avea banii astia
|
super frumoasa .... normal , iar la banii astia ...
|
Quote:
|
Superba si vorba aia la banii astia, cred ca imi iau 2 :lol:
|
VIDEO: Cum este construit motorul lui Corvette ZR1
Asamblarea motorului supraalimentat LS9 prezent pe noul Chevrolet Corvette ZR1 dureaza in realitate 4 ore si jumatate, dar in acest video motorul este gata doar in 6 minute si jumatate multumita functiei "fast forward". <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/n_7cNJMCpvE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/n_7cNJMCpvE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
americanii stiu sa isi vanda marfa foarte bine si mai ales sa o promoveze :)
|
Zr-ul....Spec-ul si GT-R-ul ....legenda continua....Si GM si Nissan mint de-ngheata apele.....cu un plus pentru 'Zilla baga departamentul de marketing din top ca la Olimpiada "Oamenilor Obisnuiti" ...Si totusi toate raman niste masini incredibilie....cu un plus pentru ZR 1 ca n-arata ca o canapea rasturnata....
|
Ce motor mare! Imi place!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning