![]() |
Re: Hub Dc++ 4tuning
Quote:
nu vreau sa enervez pe nimeni, dar pe daciaclub am vazut o data, rubrica cu gramatica. facem si aici... totusi, e cam rusinos sa nu-ti cunosti propria limba |
Quote:
acum e serverul...cand va fi serverul...va fi lipsa de peering (unii nu vor putea intra pe hub)...dupa aia vor apararea probleme cu banarile...dupa ... stresul dupa lume ! nu zic ca n-ar fi o idee buna ... da' sunt multi bani de investit intr-un hub... credeti-ma ca stiu foarte bine pt ca am avut si eu hub ... in plus...singurul bot de hub care se tine foarte bine si care nu provoaca probleme calculatorului este verlihub-ul pe platforma de linux ! |
cu verlihub-ul e super greu sa faci hub si putini cunosc + ca mai tre sa ai si linux dupa cum ai zis ca sa nu apara probleme,ce bani trebuie bagati,in cazu in care te referi la o conexiune separata(abonament mai performant) nu cred ca e nevoie pt ca hubul va fi doar al nostru nu vrem sal umplem ci ca fi doar o modalitate de a face schimb de fisiere si de a mai schimba o vorba doar intre utilizatorii forumului
|
Quote:
abonament cu 500MB metropolitan si 512 KB/s extern garantat MINIM ! euroweb ofera acestea la preturi destul de piperate ... sa zicem aprox 30 de milioane abonamentul lunar ! |
ok...configuratia abonamentului aluia e pt un hub zdravan dar noi il von face doar pt cei de pe forum si nu cred ca vor fi prea multi,probabil ai dreptate daca zici ca si tu ai vrut sati faci dar noi vom face unu mai micut cat sa tina in jur de 100 useri
|
hehe ... e bine de notat...
da' iti trebe un abonament fiabil in care sa poti avea peering cu oricine... sa nu fie de pomana ma interesez...si poate fac eu unu... da' nu pot promite nimic...okay ? |
hai fratilor...sacrificati-va careva... ca vreau sa-mi mai clatesc si io ochii... poate m-as sacrifica chiar io... da am erdeesh, si pe deasupra, si prin modem... so please, do it... fast
|
Daca va fi un hub doar pentru membri, sigur vor intra si altii. Vestile circula repede, si sigur mai poposesc si curiosi, dar nu va fi o problema mare
|
Quote:
total de acord cu tine dar daca ii punem un pass care sal stim doar noi problema e ca si rezolvata ;) |
Domnilor , miscati-va va rog pt ca as intra si eu! :D
|
@Cristi: nu neaparat. Circula si passul usor. In plus, 4tuning nu este Yahoo! sa-ti conditioneze accesul la servicii bazat pe calitatea de membru
|
chiar conteaza???chiar considerati ca e necesara atata "protectie"? impotriva a ce??? mai multa vorba, in loc sa se miste ceva...
|
toata aceasta "protectie" era doar ca sa nu depasim un nr maxim de persoane,pt a nu fi nevoiti sa avem un abonament la net mai mare...
|
iar pana nu facem rost de un host nu avem ce face ca hubu in configurez si intr-o ora,el in sine e facut trebuie doar sa schimb numele si inca cateva setari
|
Chiar, cum s-ar numi acest hub?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning