![]() |
:lol:
da mha, dupa 2-3 zile sau cine stie cate de munca si drum, sigur o sa fii in cea mai perfecta stare.. si o sa ai tot cheful.. ca doar esti pasionat, nu? :wink: |
Pai pasiune aduce cu sine si chefu .... eu stiam k dak esti pasionat intradevar .... iti dispare oboseala instantaneu :lol: :lol: :roll: .... Glumeam !!! Mertan , sa nu iei asta in serios ... dar dupa un drum lung ... nuti mai vine sa mai faci alte sute de km :roll:
|
poze
1300 de km in 18 ore iti spune ceva?+munca pe care o depun in lugoj!
deja esti offtopic mertzane!aici se posteaza poze cu masinile membrilor! deja am dat-o si eu in offtopic(fuck) :evil: |
sal
3 Attachment(s)
:twisted:
|
3 Attachment(s)
Marioara mea.. :)
Opel Astra 1.7 TD 80 de caiuti |
monstrul
1 Attachment(s)
iaca si o poza cu monstrulde 200cp
|
super, cand il vedem la treaba? :twisted:
|
R3SP3KT omule pentru noua achizitie! :shock: Belea.. Si cand ma gandesc la faptul ca mi-ai zisca ti-e greu sa stapanesti si cei 140 CP care deja ii aveai... Sa ai grija de frumusel :) Astept sa te vad cu el TUNED UP AND RUNNIG LIKE HELL :evil: BAFTA!
|
2 Attachment(s)
Hai sa pun si Dacia mea.. singurele poze le am de la prima cursa de la SV, pentru mine si prima cursa legala la care am participat :D
|
MULTAM DE URARI!
de fugit va fugi undeva prin primavara(luna martie cred si sper)dar pina atunci trebuie sa rezolv alte prioritati(kit ambreiaj ceramic,cutie 5 trepte,si suspensia fata intarita,suporti motor) |
Skoda Octavia
1 Attachment(s)
Skoda mea... Motor 1,8 20VT 110Kw/150 cp
|
bravo puya, ride on! :wink:
|
eu sunt membru?
1 Attachment(s)
Am si eu cu ce sa ma inscriu, daca ma primiti in club. Am fost la o intalnire pe la Bacau, dar nu stiu daca sunt luat in calcul ca membru. Cand o sa am masina asa cum vreau eu, ne vedem mai des, pana atunci raspund la provocari cu motorul: ninja de 750 cmc. Sau cu sania pana da caldura.
|
o poza facuta cu mobilul.
1 Attachment(s)
daca vreti am una de pe net, dar nu ar fi frumos sa dau poze cu ce nu-mi apartine
|
bun venit in club :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning