![]() |
Re:
Quote:
|
Da ... tiai gasit ... :lol: .... mai multi :lol: :lol: care mai multi ... k dupa sponsori am umblat eu , Kamikazee , si Vladutz .....si am batut 3 zile orasu pe jos k navem masina ..... k Vladutzu o trebuit sa fie :drunk: , si sa treaca cu 120km/h pe rosu ....
|
Si dak nu gresesc chiar la tine in oras Aleks :lol:
|
Re:
Quote:
:peace: |
Re:
Quote:
si erai la mama dreq si baut si cu 120 la ora si pe rosu... bine ca n-aveai decat un permis :lol: |
Bine ati venit printre noi !:D
|
BAU
1 Attachment(s)
Nume: Mihai
Ocupatie: Trantor Oras: Constanta My Car: CT-83-KIM , Mitsubishi Carisma |
Welcome to the club Mitzu83 ... :D .... bine ai venit ! te rugam sa dai join la usergroups :D
|
salut mitzu. ti-am vazut masina cand am fost la alex. e super. welcome ;)
|
Salut !!!!!
Nume:Busuioc Alexandru Nick:BUS email: [email protected] id de messenger: bsc_lx(ma gasiti tot timpul) Varsta:18 fara 2.3 luni Oras:BACAU Masina:in curand audi 80 b3\\opel astra Telefon:0720538400 |
:wave:
Nume: Bogdan B. Nick: xBoGDaNx Varsta: 18 fara 2 ani :lol: Oras: B a c a u Email: [email protected] Id messenger: bbogdan04 Masina: Opel Vectra 2.0 DTI (da ink n-am carnet) Telefon: 0741925167 (puteti transfera $$$ :lol: ) |
Multa bafta baietzi.
|
as
Mda aleks la tine in oras am ramas fara permis....insa acun nu mai este nici o problema deoarece mai am cateva zile de asteptat. :oops: dar polistii din bacau nu au familii???? ce dracu cauta la 10 si ceva seara prin oras?????
|
nu-ti fa probleme sunt si pe la 2 noaptea tampiti :!: :shock:
|
mai aigrija cum vb. vezi sa nu ne suparam. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning