![]() |
Quote:
dar intotdeauna mi-au placut masinile care nu par dar sunt niste supersportive....cum e un RS4, un Mercedes Brabus etc are dreptate DZ1, trebuia sa-ti eie intai supra si apoi RS4 :).......acum iti iei un RS6 si o Supra /NSX tunate sa fie \"toy car\".... |
am avut inainte sa am rs4 , s4 si probabil ca de aia miam luat rs4 si supra se gasete nu greu aici ci foarte greu dar mai am timp destul sami iau si supra :D :D :D
|
cand te-ai hotarat sa iei o Supra spune-mi mie....am niste contacte mai bune:))Oricum iti trebuie cel putin 6 luni ca sa gasim una cum trebuie...
|
lol fi sigur ca o sati spun ai vazut sau cunosti pe cineva care are un skyline?? :D :) :D
|
Din pacate nu.....dar cunosc mai multi cu Supra.
|
dar ce masini au prieteni tai asa in general?? japoneze multe aici daca am vazut supra de 2 ori :D :) :D
|
Majoritatea au masini mai normale......sub 150Cp,insa am si catva cu masini mai puternice:Mitsubischi 3000Gt cu 420 CP,Porsche Carrera,Viper, Nissan 300ZX si altele...
|
masini tari nam stiut ca in sud sunt masinile japneze la moda aicea majoritatea au vw audi golfuri vr6 turbo sunt multe dar si bmw supra am vazut o singura data numai :D :D :D
|
Eu unul n-am vazut in viatza mea o supra. Nici oricare alta din masinile japoneze supertari. Exceptie face Mitsubishi 3000gt model prezent in sv. Proprietaru este patron la The Office Club...
|
Quote:
Pe ebay gasesc o gramada si faine insa E aiurea sa le aduc din America, iar pe Suprastore sunt mult prea scumpe... |
din cate stiu ca sa aduci o masina din afara tre sa aiba Euro 3......nici o supra nu are Euro 3 asa ca poti sa uiti....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta ie noul GTO, furat dupa Holden, de fapt nu ie furat, ie imprumutat:)
|
1 Attachment(s)
Asta ie masina celui mai bun preten de al meu. Cai putere... nu se stie ca nu am pus masina pe dyno inca. Dar are in jur de 10.000$ bagatzi in motor, transmisie si diferentzial :lol:
|
frumoasa masina dar asa aproximativ nu sti cati cp are ??? :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning