![]() |
SAMBATA, 16 iulie 2005, intalnire CRAZY DRIVERS la ora 5.30 seara.
Locatia va fi anuntata cad de curand si va fi locatia noastra permanenta. Va astept in numar cat mai mare. |
Beton. Ne vedem acolo ( oriunde ar fi ) :)
|
Va rog mai anuntati-va intre voi pentru a fi toata lumea acolo. Sunt chestii importante de discutat. Inclusiv detaliile cursei din august.
|
stefan pot sa mai aduc persoane care nu sunt in club?
|
Fara nici o problema.
|
Pana la urma unde are loc intalnirea ??? Deja e vineri, cred ca ar trebui sa faci publica locatia :)
|
Mda, am aflat unde ce si cum :)
Sambata, 16.07.2005, la ora 17.30 intalnire. Va rog nu va faceti alt program ca sunt multe de vorbit. Si sa anuntam si locatia. Benzinaria OIL D NEGRU Burdujeni in parcare.[/b] |
aia e locatia semecristian
ne intalnim acolo! |
Ce s-a mai discutat la ultima intalnire ca nu am ajuns acolo? Netul nu mi-a mers vre-o saptamana si nu am avut de unde sa stiu cand si unde trebuia sa fie.
|
aici scrie ce sa discutat
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9263 |
Re:
Quote:
|
Multam mult acu ma uit si eu
|
Hai sa va dau o veste buna, cat de curand voi termina filmuletele de la cursa de zilele sucevei, si cel mai simplu ar fi decat sa fac up-load sa intrati pe DC++ sau ODC si sa le luati de pe un Hub, am sa va spun eu in vre-o cateva zile, cand vor fi gata si filmele, pe ce hub si intre ce ore ma puteti gasi on-line !!!
|
Le asteptam cu mare interes
|
Astazi sambata, 23 iulie, asa cum era stabilit de saptamana trecuta, intalnire CRazy Drivers tot la peco ODN in Burdujeni, la ora 17:30. Va asteptam !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning