![]() |
Re: Club Cielo
10x members... momentan ... sunt in pana de idei... pana un`alta... mai rulatzi si voi vreo imagine... poate iese ceva.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ma bag si eu un cielo gle 96 tunat si inka e in lucru :D
|
pt sigla sa o puneti pe autocolant se poate incerca aici super meseriasi baietii si au doar materilae de calitate sa nu fie reclama autoacesorii.ro sper ca am fost de ajutor
|
scz ***************** la sectiunea stikere
|
io nu prea sunt de acord cu autcolant.....mai bine stiker pe luneta...sa va spun si de ce..la autocolant:
1)e mare 2)trebuie stabilita culoare autocolantului 3)fiecare masina are culoarea ei si nu o sa se potriveasca culoarea autocolantului cu masina.deci.... 4)unii au deja un autocolant care e simplu...sau unii nu vor sasi puna...deci.. 5)v`ati uitat la aia pusa de mine?mie unu miar place sa fie una daia pusa in luneta...akm culoarea si alea le stabiliti si voi... A FOST DOAR O PARERE...DAR SINCER ...AUTOCOLANTUL...HMMMM..NU CRED K IL VOR PREA MULTI....CE E MULT STRIKA... |
da se face si stiker akolo ai in mare parte dreptate cu autocolantu fiecare masina are culori diferite si na....akuma fiecare sa fac ce le place :D dar sa arate bine o sigla misto
|
O sigla deocamdata zic eu ca ar fi deajuns.Noi nici macar nu ne-am hotarat asupra unui nume al clubului....sau mi-a scapat mie ?
|
deci s ava zic ceva care ar putea fi inceputul unui nou....inceput..
deci cielo inseamna "cer"(substantiv ,nu verb) in spaniola.. deci am putea ca sigla sa fie ceva format din skeletul cum a mai fost si pe aici...facu asa din cateva dungi,si un cer...sau nu stiu..nu incercati sa faceti scris in interiorul unui masini cu aerodinamica...si chestii datsea..tunata sau staock...el ramane ce a fost..o masina de familie,prin forma si marime..eu zic k stiker`ul sa fie adaptabil la orice cielo..poate nu toti membri o sa aiba tunate sau modificate...parerea mea...sa fie ceva simbolic si numelui..si nu stiu.... eventuale nume :cielo weels,cielo club(banal),CIELO RIDER`S..PE STIKER AR FI O IDEE SA SUNE,UN EXEMPLU :MEMBER OF CIELO CLUB. NU STIU..TREBUIE S ALEGEM CU ATENTIE,SI SA LUAM IN CONSIDERATIE TOTI FACTORI...INCLUSIV,TREABA CU CERUL" AKM ..SCUZELE MELE DACA AM GRESIT CU CEVA |
e ok... ar merge pe luneta o folie ceva... si text gen " Cielo riders member".O sa actualizez lista cu potentialii membrii , dar am o rugaminte.. intrati pe mess si specificati culoarea masinii... asa poate cadem de acord la o culoare de fond. id: royall24xxx . bafta
|
Ia hai ca ma chinui si eu un pic sa vad daca reusesc sa fac ceva frumos.Cand termin o sa il pun pe forum pentru opiniile voastre...
|
avem oamenii (15 la numar, in ordinea anuntarii )... si culorile la masini (aproximativ) ;)
- Soryn_No2 * Albastru (Pacific) - XoRRo * ? - RD-Woo * Albastru (Pacific) - Fast_wheels * Visiniu - Snapy_xxl * Gri (Storm) - royall24xxx * ALb (Casablanca) - marius_grn * ? - B-53-S R L * Albastru (Pacific) - BGD_NNE * ? - D o n n * ALb (Casablanca) - sutiucristi * ? - nucu_as * Lb (Casablanca) - DACIA-Wrc * ALb (Casablanca) - Korb * ? - kamikaze69 * ? |
1 Attachment(s)
HOT HOT HOT...CE ZICETI? in primul rand are culorile tuturor celor care sunt aici..ca doar nu o s afacem cate una pt fiecare ...
ce parere aveti?sau poate sa o modificati:D LASATI O PARERE |
1 Attachment(s)
Gata, hai ca am terminat modelul meu de sigla...astept pareri, app, Donn e misto si a ta, imi place
|
Sigla lui Donn imi place....Cred k sunt destule variante.Ar trebui sa incepem sa votam.
Eu votez pentru ultimul al lui Donn |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning