![]() |
mai e un topic pe care se discuta despre acea Nova :roll:
|
Re: Dacia Sport Turbo PIL
pe mine personal nu ma impresioneaza! shi eleronul parca e totushi prea inalt!
|
Eu am ramas cu gandul la dacia aia sport, vreau sa va spun ca am si eu una acuma, si vreau sa o fac sa fie macar jumatate din ce a fost PIL-ul. Daca stie cineva mai multe detalii despre motor sau jantele alea superbe sami spuna si mie
|
fratilor masina e misto dar spoilerul ala din spate putintel mai mare si era superba!(parerea mea) in fine este o masina reusita nu aveti ce spune!
|
hmm,merge pt k e facut home,dar....tot dacie ramane.
|
1 Attachment(s)
se incearca tot in craiova o noua dacie sport mai rea...la motor nu cred ca are nimic da i-a dat o imagine de muscle car cu doar nijte jante si 2 dungi...si o priza de aer cam exagerata...n-o sa ajunga niciodata la valoarea PIL-ului...dar omul incearca...imi pare rau ca nu am mai multe poze sa o vedeti din mai multe unghiuri..asa nu pare cine stie ce...o cam strica "nasucul" ala care pare mai mult trompa..Attachment 80050
|
e frumoasa da` mai tre` lucrat la spate.....
|
Quote:
|
Pana la urma cred ca este una din cele mai reusite Dacii. Sunt de acord totusi ca spatele pare neterminat, iar eleronul este mulr prea mare...reusita. :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
adica asta oricum stoc n-are cum mai ales ca am vazut-o evolund pe aeroport in fine uite pozele altele nu mai gasi :arrow: |
offtopic: cu oltcitul din prima poza nu ai mai multe poze cumva?
|
Quote:
|
sal baieti...sunt nou p-aci!!
ce e de admirat la masina asta....e munca care a depuso prop....in rest nui nimic de capu ei....fara suparare!!! |
merge chiar dace este putin exagerat cu eleronul ala dar...
|
ihm... cam incarcata la exterior...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning