![]() |
Re: Sa ne cunoastem mai bine!
bine ai venit
|
bun venit boxici :P
|
welcome boxici :peace:
|
si Bine Ai Venit:-P
|
si altceva ? :-?
|
nimeni nimica..ati dat coltu ?
|
Salutare tuturor :D Numele meu este Liviu 8) (-_Liviu17_- SLI) doresc si eu sa intru in grupul vostru :oops: sunt de origine din Slatina dar facultatea si serviciul m-au aruncat in Bucuresti :cry: din fericire inca mai conduc un Volkswagen Passat 1,9 TDI (131CP standard) dar viata mea e Kawasaki ZZR :twisted: app astept si unele provocari cu bun simt :!: va multumesc By -_Liviu17_- SLI
|
Quote:
|
:twisted:A fost odata SLI cu mine...:twisted:
Eu am sa mai imi fac prezenta asa...dar nu am sa lipsesc dupa ce imi achizitionez o masina cu min 115cp si un permis.. |
bun venit Liviu!
|
LIviu, am vb cu tn knd ai venit...stii bn k esti bine venit oricand:D chiar t asteptam. apropo, a mai venit prietenu' ala al tau cu care ai venit atunci, deci mai vino si tu:P
|
2 Attachment(s)
App ca uitasem :D Id mess: liviu17_07 ; Skype: liviu_home017 ; MSN: liviu17_07 ; Numarul meu de tel: 0765.745.607 (fara farse va rog) daca avetzi nevoie de ajutor contactatzi-ma :oops:
|
liviu parerea mea e sa nu iti lasi numarul de telefon aici..iti zic din proprie experienta..ca eu primesc la apeluri cu numar ascuns de mi sa luat si mie ..
|
salutare la toata lumea! ma numesc cristi (zis PJF) si conduc o solenza . id mess: cristy_dre2003. numai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning