![]() |
adevaru' e ca scooter are un skyline in garaj.
ar fi absurd sa-i placa corvetul. mie imi plac bitziglele de la first bike. hihihi. cand cresc mare imi iau type R. ma joc cu buricu'. misto treaba. pimp_lex , esti un geniu neiteles (aspiri cumva spre absolut ca si Eminescu). eu prefer R32-u de al HGP |
normal, 0 absolut that is
tu nu esti cumva iuzerul care pe threadul \"Supercars:japoneze vs europene\" mentiona ca tie iti plac supercarurile europene din cauza ca exista maretzul VW Golf? I rest my case (daca esti acela, normal) foaie verde trei lulele am skailaine cu neonele si-am plecat la piatza. |
da ala e :lol: , numa R32 are in cap
la orice propozitie de genu :'' ce masina sa imi iau de banii aia '' el raspunde cu '' da' mai bine iti iei un R32 '' :D no uite spidi ca nici nu mai vorbeste lumea cu tine acuma , gata :lol: bec on topic : io prefer scailainu , posiiblitati de tuning mai mari si cu bani mai putini , pentru aspect desii comparatia asta e facuta asa de flori de mar , sincer sa ai atatie bani sa ti l-e permiti pe amandoua nu cred ca ar fii asa o mare problema la care sa te opresti :) si pana una alta cred ca inainte sa ne decim la ce masina sa ne luam dintre astea 2 cred ca ar trebuii si un test drive cu ambele ... care iti poate skimba opinia de la una la alta ... asa ca e putin useless acest topic facut de marele Rolex_logan sau Shogun A8 ( ca amandoi deskid neste topcicuri fantonma din astea , parca-s frati ) :roll: |
Daca tot era vorba de tuning extrem,nu banii de achizitie initiali sunt o problema.Masinile astea costa cam 50.000 USD.Un tuner serios pentru 1200-1400 CP cere lejer peste 100.000 USD.Probabil ca exista si alternative mai ieftine,facute de \"amatori\",si cu un plus de adrenalina:oare o sa explodeze acum sau la cursa viitoare ?
|
Re:
Quote:
unde ati mai auzit asa ceva ? eu iubesc japonezele. |
Re:
Quote:
pimp_lex tata , daca as ajunge sa ma cert cu tine in urma a atata caterinca cata s-a facut pe topicu' asta , as putea linistit sa ma impusc. on topic : scooter , merem maine la o tura cu scailainul ? |
Re:
Quote:
Bah Reis, esti sigur ca Scailain costa $50000 :?: Sau tu iei pretul de la Corvet nou si il compari cu pretul unui Scailain second hand :?: |
La vremea lui, R34 costa ~ 90.000 $, insa nu costa atat degeaba. Nu trebuia decat eliberat de limitare si alte \"constrangeri\" si era peste aproape orice Corvette. Subliniez aproape, sa nu se inteleaga altceva.
|
In primul rand,nu inteleg de ce adolescentii din zilele noastre recurg la diferite stupiditati si au impresia ca sunt \"cool\" (ex. Scailain)
http://www.nissan.co.jp/EN/lineup.html Dupa incadrarea de acolo,Skyline costa maxim 4 milioane yeni. Cursul BNR este 1 EURO=36.150 lei 100 YENI=27.343 Deci pretul este putin peste 30.000 EURO sau 36.000 USD in Japonia,deci 50.000 in SUA/Europa e perfect realizabil.Pe mobile.de sunt anunturi de vanzari Skyline stock la 30.000 EURO.Nu cred ca a costat vreodata Skyline 90.000 USD (stock evident,nu modificat).Iar daca ar fi costat,ii compatimesc pe cei care au dat atata pe el...prostie mai mare nu puteau face ! |
Nissan Skyline GT-R R34 - base price $89,500
|
http://www.rsportscars.com/eng/cars/nissan_skyline.asp
Atat a costat la vremea lui. Atat costa si NSX-ul. Eu nu as numi-o prostie, ci alegere inteligenta. Isi merita fiecare banut. |
O mica intrebare Off topic-preturile de la nfsu2 au baze reale?!? :?
|
Hahahahahahahahaha. Multumesc, n-am mai ras atat de mult timp. Auzi, preturile din NFSU 2. Pai da, cum sa nu, cu 5000 $ ajungi lejer la 6-700cp. Hahahahaha.
|
Stai...nu te agita asa!
aaaa....nu! am gresit jocul(ma grabeam) :lol: :oops: Vroiam sa spun despre SRS,si preturile masinilor de acolo |
LiniaCerului costa 90 000$ USD in state, nu in Japonia. In Japonia costa mult mai putin.
In State pretul este umflat pt ca: - este importat de o firma independenta, nu adus OFICIAL de NissanUSA. - actele de omologare, pe care le face doar aceasta firma, sunt f scumpe - nefiind importata oficial, masina este o raritate -> automat preturi f mari - costuri de a o aduce din japonia unde GT-R costa cand se fabrica ~ 50 000 usd (ce a gasit Race este Skyline normal la banii aia, adica Infinity G35) - vanzand extrem de putine, adaosul trebuie sa fie f mare, altfel firma ar da faliment si uite asa am ajuns la 90 de mii daca merita sau nu, e discutabil, depinzand de potentialii cumparatori dar ca sa revenit la acest subiect, io zic ca-i mai mult merita un Golf R32 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning