Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

ghishina 18-02-08 11:20

Re: Discutii...

1 Attachment(s)
Salut la toata lumea.Urmaresc forumul asta cam de o luna.Miam Cumparat 2 machete 1/24 Shelby Series 1 burago si 1/24 Subaru Impreza cararama.As avea nevoie de parerile voastre.La subaru vreau sai sai aplic folie care imita carbonul pe capota.Intrebarea este sai fac si priza de aer sau sa o las la culoarea masinii in caz de vreau sa o vopsesc alta culoare ???

EaGle 18-02-08 14:33

Daca nu ai face si priza ar veni ceva ciudat dar frumos, daca faci si priza ar veni ceva mai real, dupa mine iti convine sa faci si priza;)

ghishina 18-02-08 15:03

1 Attachment(s)
Asa este,dar ma gandeam la ceva de genul asta

ghishina 18-02-08 17:33

1 Attachment(s)
As vrea sa arate in genul asta.Nu se vede f. bine dar priza de aer e gri

ghishina 19-02-08 12:03

As avea o propunere pentru toata lumea.Pentru ca tot se aproprie 4tuning days,de ce sa nu realizam o macheta pentru acest eveniment toata lumea va participa..:lol: E doar o idee.ar fi interesant,nu? Si la sfarsit sa fie oferita ca premiu pentru cea mai frumoasa macheta expusa la 4 tuning days

EaGle 19-02-08 14:22

Ideea e buna dar tu stai in Galati, altul in Bucuresti, altul in Bravos, altul in Sibiu.... :D
Eu la vreo 2000km :lol:

ghishina 19-02-08 14:56

3 Attachment(s)
Asta cam asa e :cry: distanta ne omoara.dar poate candva cumva vom realiza si acest lucru.c frumos visez :D

Sper sa nu se supere nimeni ca postez intruna :D As avea nevoie de niste linkuri unde sa gasesc cutii pentru piese de masini de asmblat.Nu stiu cum sa le zic exact.Poza spune mai multe :-)

Un altfel de machete.Mi se para interesant,dar la 50$ modelu cam scump

ghishina 20-02-08 20:56

Tot eu.Probabil ca vati saturat de mine.Cine imi poate da o idee pt un eleron,ma gandeam sal fac dintr-o carcasa de cd (am citit aici pe forum) si un filtru de aer (preferabil conic) pentru un subaru impreza 1/24.Astept si alte ideii pentru alte piese din partea voastra.

manu_96xls 21-02-08 22:47

2 Attachment(s)
1)O idee pentru filtru de aer ar fi dintr-un capac de pix taiat si desenate niste dungi cu marker sau altceva ca sa para cat mai real;) (vezi poza) sper ca am fost de folos:-)

2) Cutiile le poti faci tu daca ai o imprimanta si daca nu iti trebuie de dimensiuni mari (am facut o mica schema in paint:-P )
cum sa faci:
1. te chinui putin in paint (sau alt program) sa le desenezi
2. scoti frumusel la imprimanta pe foaie cartonata
3. te duci la o tipografie si le plastifiezi (laminezi)
4 ajungi acasa cu "minunea"si indoi pe linii si lipesti(capsezi) sper ca ai inteles ce vroiam sa zic :)

ghishina 22-02-08 08:14

1 Attachment(s)
Mersi pentru idei.La filtru de aer mam gandit si eu sal fac dintr-un pix....dar mia iesit butelie de nos :D.Mai incerc.Iar la idea sa fac eleron din carcasa de cd mam lasat pagubas,am taiat 4 carcase de cd-uri si nu mia iesit nimic :(
Astept si alte ideii din partea voastra

~Ada~ 24-02-08 20:12

Cine imi poate spune(explica) detaliat :D cum sa fac LSD la un 350z.Multumesc anticipat:oops:

Trickz 24-02-08 20:16

ar trebui desfacuta portiera, pentru a vedea cum arata mecanismul exact.

ghishina 26-02-08 13:52

Pune niste poze...poate asa ne vin si noua idei cum sa te ajutam :)

skin23 28-02-08 19:13

salut.cum pot scoate rotile de la un audi tt 1/24 maisto ? partea proasta este ca l-am cumparat gata facut si nu le pot scoate(sau mie prea frica sa trag mai mult de ele sa nu se rupa.)ajutati-ma va rog

sNap7 28-02-08 22:08

Quote:

Originally Posted by skin23 (Post 1389846)
salut.cum pot scoate rotile de la un audi tt 1/24 maisto ? partea proasta este ca l-am cumparat gata facut si nu le pot scoate(sau mie prea frica sa trag mai mult de ele sa nu se rupa.)ajutati-ma va rog

Scoate partea de jos a masinii si scoate rotile cu tot cu ax, astfel vei avea acces mai usor la ele. Spor la treaba!

All times are GMT +2. The time now is 22:26.

- Copyright 2026 4Tuning