Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bn-02-tzy (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/58720-bn-02-tzy.html)

BN-02_TZY 01-01-08 15:09

Re: Bn-02-tzy

am vorbit aseara vu matac si ia mia zis k asa ai si tu si cand am vaz ce fain ii miam facut si io orcum asa cum ii este amea si nu te vad pe tine sa ai una mai faina da ce sa zic am vaz ieri cat cesti de cunoscator si cat de bine stii tu dacile dak ai terminat cu comenturile zi si mie sau mai ai?
oricum esti varza?
si asa ramai oricum sant si altele mai ceva k amea d care sa te legii sau mai bine poti sami zici mie k am vaz k iti place k altfel nu ai sta toata ziua pe topicu meu eu te lasa sa o admiri k numa atata poti sa faci

BN-02_TZY 01-01-08 15:12

apropo k tot iti lauzi masina o poza ceva cu bestia sau ceva sau tie frika k de laudat o lauzi da va vada si ochiu nostru frumusetea ta floarea ta nedescoperita perla diamantul sau cum so numi masina ta
AST SA VAD DAK ESTI BARBAT SI POSTEAZA O POZA CU MASINA DAK NU TE ROG NU MAI INTERVENII PE TOPIC SI RENUNTA K IO DEJA IS PLICTISIT DE DUMELE CE LE DAI

apline5 02-01-08 13:52

ar fi bine sa continuam cu discutii contructive ....e normal ca unii sa considere masina urata altii frumoasa...DAR gusturile nu se discuta , personal masina nu e deloc urata ...normal mai sunt detalii de revizuit dar ce vrei ....incet incet se face

BN-02_TZY 02-01-08 19:30

stiu k mai e de lucru numa sa se incalzeasca si mai fac si io cateceva pe la ea

RobertRFG 02-01-08 23:51

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1267237)
BATRANICA LUI UNCHIU STEFAN cea din BRASOV
abea astept sa o terminam si pe asta

sa o stapanesti sanatos si sa o faci asa cum iti place si nu te mai lua dupa unu si altu care nu au ce face si incep sa critice.arata ca si dacia poate,adevarata pasiune vine din inima nu din vorbe si tu pana acum ai facut ceva frumos deci rezulta ca esti pasionat cu adevarat asa ca nu se merita sa iti bati gura aiurea.hai noroc si mult succes in continuare

Urban_Racing 04-01-08 16:21

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1272041)
sa o stapanesti sanatos si sa o faci asa cum iti place si nu te mai lua dupa unu si altu care nu au ce face si incep sa critice.arata ca si dacia poate,adevarata pasiune vine din inima nu din vorbe si tu pana acum ai facut ceva frumos deci rezulta ca esti pasionat cu adevarat asa ca nu se merita sa iti bati gura aiurea.hai noroc si mult succes in continuare

la braila credeam ca avetzi plute in loc de dacii shi mashini in loc de barci!

tomita 04-01-08 16:30

sincer aicea de vreo 2-3 pag incoace va tot certati.Terminati-va odata ,lasati baiatu sa isi termine masina si dupa aceea incepeti cu observatiile,de abia si a laut-o si el de o luna si ceva si gata ii sariti in cap

LUCI BV 89 WRC 04-01-08 17:14

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 1274521)
sincer aicea de vreo 2-3 pag incoace va tot certati.Terminati-va odata ,lasati baiatu sa isi termine masina si dupa aceea incepeti cu observatiile,de abia si a laut-o si el de o luna si ceva si gata ii sariti in cap

Nenea Tomita stai linistit ca pe ala cu URBAN RACING NU ARE CINE IL BAGA IN SEAMA SI SE BAGA AICI IN SEAMA SI NOI NE PUNEM MINTEA CU EL ....
LASATI-L IN PACE CA MULTI PROSTI CA EL SUNT ....IERTATI-L VA ROG EU PE URBAN RACING CA E REDUS MINTAL ....

Urban_Racing 04-01-08 17:39

"NU rade de o masina numita dacia!pentru ca tot timpul ma uit in retrovizoare si te vad ...pacat ca nu ma poti depasi..."

... shi tot yo sunt retard !? cu coaja aia nu o sa intreci nici carucioru de butelii a lu bunica :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

LUCI BV 89 WRC 04-01-08 17:57

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1274619)
"NU rade de o masina numita dacia!pentru ca tot timpul ma uit in retrovizoare si te vad ...pacat ca nu ma poti depasi..."

... shi tot yo sunt retard !? cu coaja aia nu o sa intreci nici carucioru de butelii a lu bunica :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ok ai mare dreptate da retardu cel mai mare tot tu esti numai conteaza ti-am zis dute dracului si lasa-ne numai intra pe topicul asta ....nu ii mai strica baiatului topicul si lasa-l ca esti degeaba nu stiu cum de te mai tine pamantul ...

RobertRFG 04-01-08 18:38

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1274501)
la braila credeam ca avetzi plute in loc de dacii shi mashini in loc de barci!

ha ha ha ce am mai ras.asta este parerea ta eu unu nu team jignit asa ca inceteaza cu comentariile tale de 2 bani ca nu impresionezi pe nimeni si nu te mai lua de baiatul asta ca el a facut ceva zic eu si chiar majoritatea ceva frumos cu masina lui.nu inteleg ce trebuie sa sari atata cu gura la orice ce zice cineva ptr ca eu unu nu ma zis ceva rau ci am zis sa nu mai asculte ce zice unu si altu(comenatarii rele pe care scrie mare INVIDIE) BAFTA SI NUMAI BINE

BN-02_TZY 04-01-08 20:00

urban racing ti pofta de carne dak te tine da o paza cu masina tiam mai zis dak nu dute drecu nu te tot baga in seama ok

Urban_Racing 04-01-08 21:51

Ba tzi`am zis f clar nu bag poza cu mashina ca nu e din aceashi clasa i`am trimis prv la baiat pt ca nu vreau sa ma laud shi credema nu am cum sa fiu invidios pe asha ceva!!!!!!!!

BN-02_TZY 04-01-08 21:52

poi atunci da o poza sa vad si io
acu vb frumos

BN-02_TZY 04-01-08 21:53

nu conteaza k nu e dacie fiecare are gusturile lui
chiar te rog sa dai o poza

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning