![]() |
Re: Bn-02-tzy
am vorbit aseara vu matac si ia mia zis k asa ai si tu si cand am vaz ce fain ii miam facut si io orcum asa cum ii este amea si nu te vad pe tine sa ai una mai faina da ce sa zic am vaz ieri cat cesti de cunoscator si cat de bine stii tu dacile dak ai terminat cu comenturile zi si mie sau mai ai?
oricum esti varza? si asa ramai oricum sant si altele mai ceva k amea d care sa te legii sau mai bine poti sami zici mie k am vaz k iti place k altfel nu ai sta toata ziua pe topicu meu eu te lasa sa o admiri k numa atata poti sa faci |
apropo k tot iti lauzi masina o poza ceva cu bestia sau ceva sau tie frika k de laudat o lauzi da va vada si ochiu nostru frumusetea ta floarea ta nedescoperita perla diamantul sau cum so numi masina ta
AST SA VAD DAK ESTI BARBAT SI POSTEAZA O POZA CU MASINA DAK NU TE ROG NU MAI INTERVENII PE TOPIC SI RENUNTA K IO DEJA IS PLICTISIT DE DUMELE CE LE DAI |
ar fi bine sa continuam cu discutii contructive ....e normal ca unii sa considere masina urata altii frumoasa...DAR gusturile nu se discuta , personal masina nu e deloc urata ...normal mai sunt detalii de revizuit dar ce vrei ....incet incet se face
|
stiu k mai e de lucru numa sa se incalzeasca si mai fac si io cateceva pe la ea
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer aicea de vreo 2-3 pag incoace va tot certati.Terminati-va odata ,lasati baiatu sa isi termine masina si dupa aceea incepeti cu observatiile,de abia si a laut-o si el de o luna si ceva si gata ii sariti in cap
|
Quote:
LASATI-L IN PACE CA MULTI PROSTI CA EL SUNT ....IERTATI-L VA ROG EU PE URBAN RACING CA E REDUS MINTAL .... |
"NU rade de o masina numita dacia!pentru ca tot timpul ma uit in retrovizoare si te vad ...pacat ca nu ma poti depasi..."
... shi tot yo sunt retard !? cu coaja aia nu o sa intreci nici carucioru de butelii a lu bunica :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
urban racing ti pofta de carne dak te tine da o paza cu masina tiam mai zis dak nu dute drecu nu te tot baga in seama ok
|
Ba tzi`am zis f clar nu bag poza cu mashina ca nu e din aceashi clasa i`am trimis prv la baiat pt ca nu vreau sa ma laud shi credema nu am cum sa fiu invidios pe asha ceva!!!!!!!!
|
poi atunci da o poza sa vad si io
acu vb frumos |
nu conteaza k nu e dacie fiecare are gusturile lui
chiar te rog sa dai o poza |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning