![]() |
marfa rau jentile :D :D :D :D :D
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: mane is de iaran...are de vara pe 19...10x19..pacat ca nam poza..sa vezi cum arata cu alea..dar vezi ca este film pe site..acolo se vad.. :lol: :lol: uite masina ..preferata a mea..va intra in serie ..peste 2 ani..cred..sau chiar mai repede.. 8)
|
scuza-ma cataline. greseala mea cand m-am uitat la poze nu vazusem prima poza aia cu jentile si de aia ti-am zis. m-am mirat ca acolo scria cu \"jentile de iarna\" si in poze nu se vede nici o jeanta. ma intelegi.
marfa rau masinuta aia. |
1 Attachment(s)
poi in prima poza se vad gentile.. :lol: :lol:
|
cand m-am uitat prima oara nu le vazusem. acuma le-am vazut. ce sa zic imi plac si dau si bine pe masina
|
1 Attachment(s)
asta va place?
|
:lol: :lol: tekno..ii frumusel ..mie personal..numi place bara de pe fata..aia oroginal de s4 ii mult mai frumoasa. 8) :?
|
2 Attachment(s)
cataline, ce shti de 5000T shi de audi 200?
potzi sa imi dai nishte specs... o cunoshtintza are un audi 200 are injur de 260CP... modificat... putzin... inca cred ca ami lucra la el... |
2 Attachment(s)
mane la oldtimer..nu ma pricep..deloc.. :twisted: :twisted: sa pun si ceva poze cu bmw..sa vedem daca stiti ce masina .ii :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
8)
|
:shock:
SUPERB Cataline .E un E30 break(din cate vad :faruri de M5 ,capota de Z3,stopuri de pisica-de tuning- ?) :wink: ,nu-i asa :?: |
e un ursuletz combi.... sau touring... cum ii zice...
|
Este un E 30 E super refacuta !
|
mmdeah...
capota de Z3 mi se pare naosala... in rest e mishto |
:lol: :lol: stiam ca o sa va placa.. :lol: da este un e 30 combi..facut e 36..optik..si mie imi place..farurile cred ca sunt tot de e 36!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning