Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce flori cumparati?!? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58257-flori-cumparati.html)

~Ada~ 10-12-07 19:27

Re: Ce flori cumparati?!?

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1239379)
ieri am 'donat' antoliu rosu (parca asa se numea, seamana cu o cala) + 2 trandafiri, facut buchet fain...

tipa a ramas cu gura cascata:):)

Tipa de la asigurari:?: :lol:
Frumos oricum;)

@Eugen:F tare faza cu stergatorul:lol: ;)

~Ada~ 19-01-08 17:46

Nu mai ofera nimeni flori in ziua de azi:!: :?: :!: :bat: :pissed:

valib 20-01-08 01:30

as oferi eu...doar sa am cui...

Sasha 21-01-08 09:52

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1302632)
as oferi eu...doar sa am cui...

nu se mai gasesc doritoare de primit flori in ziua de azi????? nu pot sa cred....:|

Sindrom 30-01-08 19:43

o rugaminte am si io ....cand spuneti floarea care o cumparati atasati si poza ca io nici acum nu stiu florile in afara de trandafiri zambile ghiocei garoafe si frezii.....a am uitat de crin

aleks 01-02-08 10:32

da, si eu sunt cam la furat cu florile...:)

Strainger 27-02-08 11:50

Trandafiri la fete, la domnisoare gerbera iar la doamne anthurium sau o strelitia, momentan nu detin prietena, dar daca ar fi sa am trandafiri albastri.

Tataee_^ 27-02-08 16:05

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1304824)
nu se mai gasesc doritoare de primit flori in ziua de azi????? nu pot sa cred....:|

poate vroia sa spuna ca nu merita in ziua de azi fetele :lol::lol:

Sasha 27-02-08 18:54

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 1387019)
poate vroia sa spuna ca nu merita in ziua de azi fetele :lol::lol:

nu nu cred...totusi una acolo asa trebuie sa fie care sa merite daca restul sunt....:rolleyes2:lol::lol::lol:

dagosh88 27-02-08 19:07

Depinde de ocazie, daca e una importanta scumpe, daca nu e una importanta cat mai ieftine. :lol: :lol:

trafy-vr6 29-02-08 09:03

de obicei artificiale ca tzin mai mult si mai cumpar de la un vecin...are o planta din Cipru....:)

aleks 29-02-08 09:08

acum trafi, da-mi voie sa te intreb, crezi ca o fata ar fi mai impresionata de o colectie de sarme si bucatele de panza sau de un buchet adevarat de flori proaspete si frumos mirositoare?:)

trafy-vr6 29-02-08 09:12

florile adevarate se ofilesc...alea arificiale tzin toata viata :))...si daca n`au miros ce? da cu spray pe ele. se termina mirosu ? mai dai odata....plus ca nu trebuie sa o uzi si mereu o sa isi aminteasca de tine...daca esti baiat istet nu iei cu sarme :))

anyway, era o gluma:D

phaeton 06-03-08 21:30

eu mai obisnuiesc sa ofer flori. prefer sa fac cadouri, cate un ghiveci mai degraba, decat un buchet de flori.
un ghiveci il tii foarte mult, ramane ca o amintire.
mi se pare mai frumos, decat un buchet de flori care dupa 2 zile ajunge la gunoi

DraG0nRiD3r 07-03-08 20:28

cand eram deschioapa mai ciordeam si eu flori,acum... dau trandafiri ca mam stilat si imi plac cel mai mult... chiar daca sunt scumpi:-P

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning