![]() |
sa fac pozele :)
|
Re:
Quote:
|
auzi nu ai cumva un motor de vanzare :oops: am si eu nevoie pt un chevy
|
nu are k il shtiu eu pe nenea... :cry:
dar dk cumva gasesti SpeedeRe, make it double...pt Capriul meu :wink: , vreau sa bat totul in cale..inclusiv Nova lui BMF :twisted: :oops: :oops: |
ce motor sa am?!:P
am asta de pe ea si 6 in linie al ei care cred k va fi reconditionat... u ce chevy ai?! :P |
Re:
Quote:
just a little bit more atention man... pai noi vrem FE OAPTE, doar alea se numes motoare, restu', is pishu lumii,...PEACE :twisted: :twisted: :lol: |
ma e un chevy nova si are nevoie mare de motor :ashamed:
|
old school.....like that....marfa masinutza....bafta
cati caluti are??? k nam citit...???? scz k intreb |
Re: Chevy Impala '66
Quote:
de ce mai postezi daca nu citesti topicul? doar asa sa aduni posturi? crezi ca primesti ceva cadou? te rog inceteaza! la pagina 2 scrie ce caluti are! b-69-tau |
Prea frumoasa poate sa fie masina asta!! Low RIder! Ce firma importa suspensii hidraulice la noi??? ca-s super curios!
|
marfa lowrider.... ar fi super tare sa iti pui hidraulice...pacat k tatal tau nu e pasionat de asa cva...altfel era chiar taticu perfect :lol: :lol: :lol: bafta in continuare la restaurare !
|
felicitari speeder pt masina si spor la treaba !
|
superba masina..
offtopic...florin..unde la elba se cromeaza?? si aproximativ cat costa...?? |
scuze intarzierea: pai la ELBA nu se mai cromeaza..si cika se facea munca de kko, momentan am auzit k in Arad se cromeaza...desi preturi cam mari(200Eu/set jante) asta e...Nu stiu unde...:( poate afli si-mi spui tu :-P
|
omu super masina i musai sa-i pun un supercharger pe ia daca vrei ma pot interesa cat e unu aici in sua pun pariu ca-i destul de ieftin si niste jante cu slicuri pentru spate sa faci si tu o ghidusie :)
am vazut una de asta aici la 700 Bhp se ridica de bot dracia cand pleca cu ia din loc la curse :) daca vrei sa ma interesez lasa-mi pm |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning