![]() |
Re: Nitto Legends
tare jocul ! am o intrega care fluiera,are 179 ponei putere la 7900 rpm! Facem un 4tuning crew ? avem permisia ? sa folosim numele ? 8)
|
Quote:
Yackone, cum te gasesc in joc ? |
marfa jocul.am inceput si io de azi;)
|
560 HP Ford Mustang. Dar se strica imediat si vreau sa imi iau un Scion tc fiindca stiu binisor masina si scot timpi buni la tournament.
|
id-ul meu in joc este peugeot 205...echipa dream team romania;)
|
Am dat join...Eu sunt AthosR.
|
unde va gasesc ? :D gata v'am gasit am dat si eu join ! :twisted:
|
Quote:
Yackone, am dat de cateva zile join dar nu merge :( am crezut ca am gresit echipa. O sa mai incerc iarasi. |
am luat boostcontroler si am dat la dyno si am 10 psi din 10...si e la maxim..nu am ce sa ii fac..
|
eh..am dus o integra la 493 calutzi cu psi 38(boostcontroler) ! dar am facut o prostie...am spart motorul dupa ceva curse..evident nu rezista motorul la asemenea psi..asta e trebuie sa o iau de la capat..motorul e facut pilaf banii nu mai am..! deci back to 150 calutzi sau cat are stock integra ! Spor si bafta !
|
si eu cu integra la 550hp , 25 boost , scot 500-1000 damage dupa fiecare cursa
|
Quote:
http://www.nittolegends.com/communit...splay.php?f=26 Scuze dar nu stiu sa il ascund. Aici gasiti cum sa faceti masina fara sa aveti damage dupa fiecare cursa. |
am o intrebare: de ce cand fac o cursa cu cineva chiar daca pierd sau castig(mai rar) imi apare INVALID:cry::cry:
|
v-am dat accept in team la toti care ati cerut...acum la treaba;)
nu stiu ce setari aveti pe masini dar mie supra imi merge brici...nu tu damage nu tu nimic..ma bate gandul sa n-o mai dau...;) |
yankone am dat si eu join sunt nsldan:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning