Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

B12ZMD 02-02-04 11:56

vai de capu' meu....ce ... in fine nu mai zic nimic.

bz va zice ceva ?

Gabi 02-02-04 12:00

ZMD: ti-a placut sau nu? :lol:

PS: BZ = Buzau

B12ZMD 02-02-04 12:08

Tu ce zici? Normal ca mi se pare un mega-kitch
Iar bz stiam ca inseamna Buzau! LOL !! TOCMAI !!!

nu consider tuning masina din pozele de mai sus. asta pot sa fac si eu si oricine cu bani putini si in cateva ore. totul e fals pe ea.
M-a amuzat ca a mentionat \"\"\"semn de renault in fata\"\"\" ma mir ca nu a scris \"\"\"reno\"\"\" nu va mirati ca am vazut si \"reno\" dar scris pe bune, nu la misto!

Gabi 02-02-04 12:18

:lol:

Kitch pe fatza. Ce am vazut in pozele astea, din pacate vad zi de zi pe strada... E pacat ca s-a ajuns la asa ceva.

Dupa parerea mea, daca nu ai bani pentru ceva calumea, mai bine simplu, normal, asa cum fabrica a lasat masina.

B12ZMD 02-02-04 12:20

O dacie fabricata pana in '80, frantuzeasca, originala, nici un element schimbat, nimic modernizat pe ea, intretinuta bine, cred ca arata de 1000 de ori mai bine decat exemplarul de mai sus.

viviesp 02-02-04 13:22

:twisted: poate ca cei care au Dacia Sunt incantati ????
Eu unul am si o dacia dar nu as pune nimic in plus, fata de ce are din fabrica. :twisted:

xbogdanel 02-02-04 20:47

lool

Quote:

Originally Posted by \"viviesp\"
:twisted: poate ca cei care au Dacia Sunt incantati ????
Eu unul am si o dacia dar nu as pune nimic in plus, fata de ce are din fabrica. :twisted:

GSi 03-02-04 01:52

4 Attachment(s)
Uite aici kitch, cel putin interiorul e de-a dreptul jalnic :

GSi 03-02-04 01:59

2 Attachment(s)
Inca una, tuning interior made in Romania :lol:

pimp_lex 03-02-04 06:09

jalnic..........ala de mai sus a scricat BMW-ul pur si simplu iar interiorul de mai sus..........no comment :lol: :lol:

Gabi 03-02-04 08:08

Cel mai tare interior e cel de la Oltcitu' lu' tata ma :D
Are huse cumparate de la Timisoara, de acum 15 ani ( husele de pe prima masina ), volan d'ala mare, ca de camion si ca sonorizare, un DOMOTEC de acum ceva ani buni :lol:

catalin rs4 03-02-04 11:13

lool 15 ani ii ceva respect pt tata gabi pe bune sa ai niste lucruri de 15 ani eu zic ca este ceva si mai ales ca sunt de la tm husele :wink: :lol: gabi din alea cu bile nare??sti ce vreau sa zic nu? :?

Gabi 03-02-04 13:21

Cata: nu sunt cu bile. E material normal. Nu s-au degradata ( rau ) pana acum pentru ca tata nu prea circula cu masina.

PS: d'aia sunt eu fericit daca iau permisu', ca nu tre' sa ma cert cu el pe masina :twisted:

catalin rs4 03-02-04 18:33

:lol: lool asta am vrut sa zic si eu ca nu circula mut de aia tin husele inca.... :lol: :lol: :lol: gabi chiar cand dai pt permis?? :)

cj82ufo 03-02-04 19:58

doresc sa fac o prezentare pt modelul de masina mai sus (nu dacia-cealalta masina)
1putem observa jantele spitate care seamana cu scoci
2 priza de aer lk sport pt aer din belsug
3 spoiler kitch tuning fata .observati si locul optional pt proiectoare hella
se poate observa si eleronul tip evo 10
4 toba remus care din profil seamana cu o conserva de suc de ananas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :wink: :oops:
dar nu stiu ce sa fac :sa rad :lol: sau sa plang :cry:

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning