![]() |
Ala de zice Blowwind ca e Skyline este Silvia, adica un 200sx mai smecher, nicidecum Skyline, cum am crezut si eu.
|
Re:
Quote:
|
cel din bucale. Il stiu si unde este parcat.
|
Re:
Quote:
oricum tu vrei sa spui ca sunt mai multe octavii megane-uri etc, decat dacii ? (berlina,nova, dsn si solentza)? Pai du-te pe Apia.ro si da acolo la cifrele anuale de vanzari si fa un mic calcul incepand cu 98 , (parca n-au mai devreme) sa vezi cate masini autohtone si cate importate s-au vandut. Si din 98 incoace s-a marit extrem de mult vanzarile la masini de import. Deci iti dai seama cat era inainte de 98. |
oricum e marfa silvia ala. daca vorbiti despre cel de langa agronomie... ala e?
|
Re:
Quote:
E Nissan Silvia ... S13 sau S14 ala caramiziu (frumoasa culoarea) ... cu numere B-XX-WET :D:D:D ... superba masina!!! :) cred ca are motor de 2.0 l n/a ... superba masina :) ... \"STOP A MEA!!\" :D |
un maseratti si un chevrovet esplanada :roll: :wink: :!:
|
ms mult pt lamurire Hondarule...aia a fost prima reactie cand am vzut masina...ceva de genul \"am vazut un skyline .. am vazut un skyline ... mama.. mama era super :)) \" ms inca odata...cat despre masina :shock: :shock:
|
akum vre-o saptamana.....de dimineatza la autoitalia pe blvd timisoara inatinte sa plec....Ferrari 575 negru..il stitzi cu totzii,in oras un ferrari scaligetti dinala..rosu..inmatriculat in buc.....seara cand m=am intors,tot venind de la autoitalia...un scaligetti visiniu..sunt poze cu el pe aicea....si cam atat...imi venea sa ma bat singur...ziceatzi k sunt nebun... :lol: k deja hayabusa,gus,ddb,sha si alte alea sunt la ordinea zilei....)va dadtzi seama k nu kair la ordinea zilei....dar oricum...) :twisted: :P
|
La mine in Dorohoi este parcat la terasa SPLENDID un HUMMER H2, negru... TND-TEAM il stie sigur.
|
5 Attachment(s)
.... :wink:
|
7 Attachment(s)
...
|
am mai vazut un Escalade facut mai mishto decat ala de la cica C&C Tuning arata de 3 ori mai bine!!!!
|
Re:
Quote:
P>S escalade e foarte fain dar si scump chiar ieri am vazut unu cu tuning de tuning pe el |
Re:
[quote=\"TND--TEAMbA ial pe coto sa faca niste poze si sa le pui
[/quote]Zilele astea, vad eu cand, am sa-l iau pe Coto si am sa fac cateva poze cu Hummerul H2. Plus ca daca-l vad si pe Sad si pe Bba o sa le fac si lor poza+ ala cu Golful 4. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning