![]() |
Re: Usi de lamborghini
salut, am si eu un golf 5 si as vrea sa ii pun lambo doors. ma poate ajuta cineva sa imi zica pe la ce suma m-ar duce kitu +montaj, si in primu rand daca are cineva montat pe masina sa ne zica si noua daca are vreo problema gen:se ridica greu , vreun zgomot, ceva...
|
depinde , daca vrei kit special pt golf 5 costa mai mult , daca vrei ceva univeral mai putin , acele probleme cu zgomotul si cu ridicatul greu probabil o sa fie la cele universale cam cele speciale pt golf ar fi in jur de 5000 ron (nu mai stiu exact ) si cele universale cam de 2x mai ieftine
|
in cei 5000 de ron intra si montajul? :-?
|
pai nu stiu daca e fix 5000 ron ca nu mai tin bine minte da stiu ca pe acolo se invarte , si nu include montajul dar daca ai sa-ti cumperi un kit de lambo doors la 5000 ron montarea care costa in jur de 1-2 mil nu va fi o problema
|
google is your friend.... http://www.**************/prod_254215.html
pretul la manopera difera de la service la service.... stiu pe cineva care a platit ~1200 ron pentru instalare.... dupa care vroia sa le dea jos. nu sunt practice, nu sunt pentru o masina care o folosesti zi de zi. |
am pe stok kituri de lambo doors...pm pt detalii
|
ce ma ingrijoreaza cel mai mult este durata de utilizare a usilor...(vreau sa le montez pe o masina pe care o folosesc zilnic) am inteles ka dupa un anumit timp nu se mai inchid corect.. fak anumite zgomote si alte mici probleme.. sunt in dubiii...:| daka ati fi in locul meu cum ati proceda :-?
|
Quote:
|
cred ca voi renunta la idee ... :( . oricum multumesc de ajutor ;)
|
Quote:
montajul intre 200-300 euro |
Quote:
|
Nu se merita investitia. In plus e vorba de Golf 5, nu Lamborghini. O sa arate si aiurea.
|
:P lolz...exista kituri incepand de la 1300 RON :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning