![]() |
Re: Vand Bmw 528 E39
Inseamna ca ai niste cunostiinte foarte vagi daca ai impresia ca dieselul e pentru pensionari. Nu ma intelege gresit, dar un diesel la 2000 de rpm poate avea un cuplu mult mai mare decat o benzina, si implicit un sprint pe distante scurte mai rapid....Nu vreau sa dau dreptate nimanui, dar o masina sport nu e facuta sa o tii numai in 4000 rpm ca sa simti ca mergi cu ea...iar in oras, hai sa fim seriosi, cel putin in Bucuresti daca prinzi 100 e mare lucru...poate doar noaptea. Am avut si eu un Volvo V70 T5 240cp....si in oras sub 20 nu vroia sa stea decat la relanti....SCUZE DE OFFTOPIC
|
Quote:
|
Interesant...... Totusi BMW-ul nu este o masina sa-ti bati joc de ea! Puterea suplimentara ce o detine un motor de 2,5i, 2,8i nu e pt. liniute sau curse mai ales pe seria 5! Cine doreste senzatii tari, poate incerca un M5, un M6, dar astea nu se vand pe 7000 euro.
E39 e o masina cu veleitati sportive, dar in primul rand este o masina de lux, iar decat sa-mi iau diesel, mai bine merg cu bicicleta:lol: BMW diesel este un compromis, pt. ca firma a tb. sa acopere si acest segment de piata, dar tinand cont ca BMW a fost fabrica de avioane in al doilea razboi mondial, nu cred ca mai are rost vreun comentariu. Motor diesel de avion eu inca nu am auzit, dar tot ce se poate. Considera asta ca un mare UP! de la mine si sa stii ca masina ta nu e o masina de aruncat.;) |
Quote:
|
upppppppppppp!!!!!!!!!!
|
este cumva posibil sa-i aranjezi la loc exteriorul cat mai de fabrica fara interventii majore? ma refer la portbagaj in primul rand. As fi eu interesat de masina dar sa arate cat mai stock.
Up si astept un raspuns. |
Vali, postez acum pt. un amic, care iti ofera la schimb urmatoarea masina:Volvo S40 2000 turbo, fabricatie 1999, clima, scaune incalzite, ABS, EBD, DSA, SIPS, radio-cd, 4air-bag, turbina cu geometrie variabila ok plus alte gadgeturi. Persoana in cauza a avut E34, l-a vandut si nu a gasit nici un E39 care sa-i placa. A vazut masina pe forum si m-a rugat sa vb. eu cu tine.
Oricum, i-am dat mail cu nr. tau de tel. sa discutati. Mai multe detalii despre masina nu stiu, deoarece el este din Sinaia. |
Quote:
Pai la portbagaj, in afara de emblema si inscrisul cu 528i nu lipseste nimic!:lol: :lol: In fata asa e masina cu facelift, faruri xenon OEM, proiectoare rotunde etc. Eu stiam ca upgrade-urile sunt cautate! |
Quote:
|
Quote:
|
nt98adu din cate am observat eu in poze... este umpluta scobitura unde trebuia sa fie.
gj11gmy scuze, greseala a fost de partea mea. Stock m-am referit la exterior si in special la portbagaj. Restul este super ok pe masina. Nu-mi place portbagajul cum este modificat acum. Si merci ca mi-ai raspuns la intrebare. Daca ma decid zilele astea iti dau un telefon si vorbim. Intrebarea era doar de info in cazul in care ma decid. Merci! |
Te rog sa verific PM. Merci
|
ca sa vezi ca nu am nimik cu tine si kiar imi place masina :D, uite si masina mea.....m-ar tenta un schimb, dar cu diferenta din partea ta. volvo , 2001, 2000 turbo, benzina , bine intretinuta https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/53381-volvo-s40.html
cea din 99 care ti-a fost oferita mai sus are 160 de cai, si e aproximativ la fel cu a mea-mai putin faceliftul interior |
Superb Volvo-ul!:!:
|
upppppppppp!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning