![]() |
re: E36 - Drift Car
1 Attachment(s)
stie cineva unde gasesc asa ceva?????
|
ma refer la bara,nu la chinez :)
|
|
Quote:
Daca ti-am zis ca asa e, asa e. Am vb cu proprietarul de atunci si mi-a zis ca masina a fost furata din Germania. |
5 Attachment(s)
Si inca ceva... masina este 318is si atunci avea probleme cu intinzatorul la lant.
Ce vrei sa-ti mai spun? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe vremea aia, in 2006 mi se pare... am vorbit cu proprietarul si pe cartea de identitate a masinii scria asa: "MASINA DECLARATA FURATA DIN GERMAINA!" Nu stiu daca ai auzit dar sunt multe cazuri in care cei de la RAR ti-o inmatriculeaza (cu mentiunea aceasta pe carte), dar masina ramane in custodia ta. Nu poti sa o vinzi doar dupa 3 ani de zile, timp in care proprietarul (in cazul asta neamt) isi ia banii de la asigurare, sau isi revendica bunul (masina). Masina se pare ca este tot in Romania, prin urmare proprietarul a fost despagubit si problema probabil ca s-a rezolvat. Mie atunci mi-a fost frica sa o cumpar. P.S: arata bine masina, bafta cu ea! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
si dupa toate astea,trebuie sa ne apucam de treaba.
|
urmeaza sa vina garnitura metalica in jur de 2mm,si dupa aceea tot ce mai trebuie pt a putea monta turbina,asta cand o sa treaca frigul.
|
bafta cu proiectul propus.silule pot sa te ajut sa-ti dau spatiu ptr desfasurarea proiectului,sa nu te vad iar prin fatza blocului cu masina desfacuta;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning