Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   SupeRNova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/5711-supernova.html)

TheSinner2 22-06-05 01:24

ai pus duralube in motor nou? nu esti sanatos.. mai mult rau ai facut...

BLU 22-06-05 09:52

bine... nici a mea nu prea mai scartzaie, am aranjat-o. :mrhappy: dar zic asa in g-ral de SN.
eu zic: boxe, cip, tips in ordinea asta :wink:

BLU 26-06-05 15:08

hi hi. in curand o sa-mi pun evacuare totala din inox, si poate imi iau si un filtru de aer sprt :dance:

HAL 01-07-05 02:34

2 Attachment(s)
my ride!!

vreau si eu un sfat: cu ce sa dau pe bara in portiunea unde nu este vopsita pentru ca in loc de negru acum este un gri cacacios!! se vede si in poza!!

Gti_Turbo 14-07-05 21:02

HAL daca vrei sa iasa treaba bine te astept in CT :) !! dam bara jos cumparam un spray negru lucios sau mat cum iti place tie si un spray cu lac sa dam peste ca sa nu sara vopseaua ! inainte degresam bine de tot ca sa prinda sprayul si iese brici !!

HAL 14-07-05 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-12-VVV\"
HAL daca vrei sa iasa treaba bine te astept in CT :) !! dam bara jos cumparam un spray negru lucios sau mat cum iti place tie si un spray cu lac sa dam peste ca sa nu sara vopseaua ! inainte degresam bine de tot ca sa prinda sprayul si iese brici !!

facem facem dar mai intai pe a ta trebuie sa o facem ce sa-i faci daca ti-a placut sa mergi tare cu berlina pe ploaie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AleXuTz 18-10-05 12:58

mashina merge,o sa vezi ca o sa-i faci pe multzi incordatzi cu nova, (supernova :P),darmai :) dak ii pui un filtru sport o sa vezi ce o sa pedaleze mashina.De consum nush la supernova am dacia nova shi iti zic eu am avut dublu carburator shi imi consuma in jur de 13 litri/100 dar shi mashina mergea,akuma ca taica-miu i-o schimbat carburatorul consuma in jur 6 litri afara si 7 litri in oras. tinand cont ca tu esti pe injectie cu un sprint mai bun si consumul nu cred ca iti manca asha mult.

Sa-o stapanesthi Sanatos :P :lol: :D

balamuc_al 07-11-05 01:12

Eu tot nu am inteles cum a-ti scapat de scartaitul ala din spate. Va rog frumos, daca se poate, mai lamuriti-ma si pe mine. Am citit tot threadul si am incercat si eu sa scap de acel zgomot care ma face sa ma urc pe masina dar nu am reusit.
Va multumesc.

HAL 07-11-05 13:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"balamuc_al\"
Eu tot nu am inteles cum a-ti scapat de scartaitul ala din spate. Va rog frumos, daca se poate, mai lamuriti-ma si pe mine. Am citit tot threadul si am incercat si eu sa scap de acel zgomot care ma face sa ma urc pe masina dar nu am reusit.
Va multumesc.

depinde de unde provine scartaitul ca sunt mai multe surse :lol: incearca sa-l identifici!! daca vine de la bancheta incearca sa izolezi cuiul pe care se fixeaza bancheta la spatar(cu un cauciuc ceva eu am bagat neste banda adeziva dinaia mai groasa)!!
daca vine de la portbagaj faci la fel cu cuiul portabagjului asta dupa ce il mai strangi si pe el pe ici pe colo!!
astea sunt asha ca sa nu zici ca nu ai facut ceva ca de scratait oricum va troncanii!! :lol: :lol: :lol:
sfatul meu: cumpara neste boxe mai puternice si ai rezolvat orice zgomot!! trust me functioneaza :wink: :lol:
da cu udatu presurilor din fata cum ai rezolvat-o??
ca eu azi am descopreit o metoda :wink: sper sa mearga!!

balamuc_al 07-11-05 23:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
Quote:

Originally Posted by \"balamuc_al\"
Va multumesc.

depinde de unde provine scartaitul ca sunt mai multe surse :lol: incearca sa-l identifici!! daca vine de la bancheta incearca sa izolezi cuiul pe care se fixeaza bancheta la spatar(cu un cauciuc ceva eu am bagat neste banda adeziva dinaia mai groasa)!!
daca vine de la portbagaj faci la fel cu cuiul portabagjului asta dupa ce il mai strangi si pe el pe ici pe colo!!
astea sunt asha ca sa nu zici ca nu ai facut ceva ca de scratait oricum va troncanii!! :lol: :lol: :lol:
sfatul meu: cumpara neste boxe mai puternice si ai rezolvat orice zgomot!! trust me functioneaza :wink: :lol:
da cu udatu presurilor din fata cum ai rezolvat-o??
ca eu azi am descopreit o metoda :wink: sper sa mearga!!

Eu unul nu prea am rezolvat cu udatul presurilor. Inca am probleme serioase. Intra pe undeva pe sub masina la mine, tinand cont ca numai la scaunul din dreapta fata se uda. Si doar in locul unde se tin picioarele, adica in gaura aia. In rest, e uscat. Sigur mai e si portbagajul :) dar asta se rezolva de la chedare.
Scartaitul nu stiu de unde il face. Cred ca de la bancheta totusi pentru ca am schimbat sistemul de prindere de la portbagaj. Interesant e ca atunci cand am oameni in spate parca nu mai scartaie. Insa nu sunt sigur, ca m-a disperat atat de tare, incat nici nu mai pot urmari sursa zgomotului.
Ceea ce este interesant e ca scartaitul asta rau de tot a aparut dupa ce am schimbat inchiderea la portbagaj, asa ca nu stiu ce sa mai cred.

De troncaneli stiu ca nu o sa scap. Dar alea nu sunt asa sacaitoare ca scartaitul ala. Cand am mers la Balea Lac asta vara si cu escale cu tot am facut 11 ore innebunisem de la zgomotul ala. Credeam ca ma lasa nervii.

HAL 08-11-05 09:51

este stiut ca o supernova se tine mai bine incarcata se mai intareste numai topaie asha pe drum!!! devine '\"efectiv\" mai rigida!! :lol: :lol:

iar cu udatul cred ca am descoperit eu sursa :shock: si la mine la fel se uda mocheta in dreapta fata dar numai in mers si la viteza destul de mare sau daca este foarte foarte ud drumul!! daca te uiti cand ai usa deschisa ai sa observi ca se vede contraaripa aia din plastic :shock: si aia nu este perfect etansa pe aripa si cred eu ca de acolo intra apa cum arunca roata in mers!! incerc zilele astea sa-i dau ceva mastic acolo si la prima ploaie sa vedem :shock:
ma la mine nu bate postbagaju aproape deloc fara sa-i fi facut mare lucru in afarade banda adeziva pe cuil ala nimic!!(thank GOD :lol: )

daca are altcinvea solutii cum sa scapam de spalatul mochetei la fiecare ploaie sa nu-i fie rusine sa intre si sa zica!! :lol: :lol:

in afara de toate cacaturile astea este o dacie buna parerea mea!!(remember am zis dacie nu masina :roll: :lol: :lol: )

numa bine!!

BlonduGL 08-11-05 11:22

Eu tot o DSN am. I-am pus niste praguri si subspoilere, pare mai \"finisata\" asa.
Acuma vreau sa-mi iau un cd player + boxe, iar in primavara sa-mi pun niste jenti + evac + filtru aer sport.
Imi spune si mie cineva cam cat costa o evacuare sport si un filtru aer?
Probleme.. clasica problema apa la scaunul din fata drepta, nu stiu de unde poate aparea.

balamuc_al 09-11-05 22:41

Am observat si eu ca atunci cand masina e mai incarcata nu mai scartaie nimic si nu mai troncane nimic.
Dar asta nu e o solutie :(
Vreau sa scap cat mai repede de zgomotul ala sa ma bucur de masina asta cat o mai am ca tare am mai tinut la ea.

MKE 22-11-05 20:53

Are si tata o nova si are aceleasi probleme . Zgomotul care se aude in porbagaj e de la bancheta spate si cum a spus si cineva mai sus daca pui niste caucic sau banda adeziva se rezolva in proportie de 80% si spalatul mochetei din dreapta fata la mine cred ca se face de undeva de sub bord, cred ca intra pe undeva pe pe la scurgerea fata (unde sunt prinse stergatoarele pe acolo prin coltz) oricum e bine ca din 2000 de cand e masina pana acum nu am gasit zapada (am prieteni cu aceasta problema) :D

ph82kyl 22-11-05 22:10

Hayonul scartaie si de la partile laterale din plastic, acolo unde veneau difuzoarele din plastic.
In primul rand este bine sa izolati fonic masina.Eu am izolat-o pt muzica si numai zdrangane in halu ala

All times are GMT +2. The time now is 02:41.

- Copyright 2026 4Tuning