![]() |
Re:
Quote:
|
BINE ai zis ... desii la tine .. sa zicem ca ar merge ..
la pusthimea asta .. de genul meu .. chiar nu se merita relatiile mai lungi de 2 luni ... 2 luni deja e mult :) depinde cat de greu se lasa... :P |
bine zis fratilor :twisted: dc se ne incurcam noi capurile prea mult cu una...ca dar suntem tineri si nelinistiti si am vrea si noi mai multe...de fapt pe toate(care merita :twisted: ) asa ca hai pe ele!!! :lol: :lol: :lol:
|
Io zis ca mai bine iti ti o fata faina, de prietena oficiala..
Si pe langa, spargi tot ce prinzi :) Mie-mi merge super bine asa :lol: |
merge si asa...da cat o ti pe cea \"oficiala\" ? si acuma merge una merg 2 da dupa un timp ajunge si la urechea \"oficialei\" ca nu e chiar asa de privilegiata cum credea :lol:
|
Re:
Quote:
Sau pune-te tu il lokul ei ,tu sa fi baiat cuminte,simtit ,la lokul tau si ea ...la cules d nuci in stanga si in dreapta!I-a zi....Cum te-ai simtii?!?! :wink: |
Re:
Quote:
asa este.daca u nu o inseli(din dif motive:ca merita tipa sa nu fie inselata,etc)nici tie nu ti-ar conveni sa te insele |
Re:
Quote:
pe mine ma multumeste cel mai mult varianta asta :lol: |
dar e si riscanta
|
Re:
Quote:
|
faza asta e \"dublu sau nimic\".vb serios
k un timp te doare-n pUI_@ dar apoi cand afla....... |
si eu am patit-o... si am negat cu o nesimtire de care nu ma credeam in stare :lol: :lol: putea sa-mi spuna si ca pamantul se invarte si tot nu recunosteam
nu am fost eu, nu o cunosc, e o conspiratie secreta impotriva mea, nu stiu nimic, e nebuna, si ea si aia de m-au vazut, si tu iubita :bunch: ca-i crezi pe mincinosii dreq :chainsaw: :evil: si ce putea sa mai spuna... m-a lasat asa... si cu timpul s-a trecut si peste asta :rolleyes2 oricum nu mai fac greselile de atunci, acum ma orientez mai bine :suspiciou |
e riscant.parerea mea e ca n-are rost atat timp cat tipa cu care esti de ceva timp chiar nu merita sa fie inselata
daca umbli si cu aia asa \"ca sa fie\" e cu totul alta mancare de peste |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eh,macar cu bun simt sa inseli....... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning