![]() |
Re: Masini de gagici
ba daaaaaaa...:lol:
PS: Ai ceva cu ei??? |
Eu spun ca cel mai bine le sta fetelor in masini sport, eclipse, celica t20, celica t23:!:, mai ales in porsche (Paris Hilton:lol:), tot felul de coupe. Le sta bine si in 206, un pic tunat.... Desigur depinde si de fete... Daca fetele sunt frumoase se potrivesc cu orice masina.
|
FEMEILOR LE STA BINE LA VOLANUL ORICAREI MASINI!
...ca doar de aia se numeste "sexul frumos"... Totul e sa o cunoasca si sa o caracterizeze, ca sa se completeze bine! In felul asta tu pui in valoare masina, iar ea te pune in valoare pe tine! ;) L.E.:am vazut tarziu postul lui B3ST, si sunt in totalitate de acord cu el :lol: |
Quote:
|
Quote:
deschide un thread pe undeva,si anunta-ma!!!:D |
Quote:
Gabi.. de ce nu ai pus la avatar numarul :-P ...Chiar O copiai pe BEA69 :D , |
Quote:
|
c patisi?:???:
nu ma speria ...is chiar atat de ticnita???:D :D :D |
Quote:
Quote:
|
B3ST si NSL_KiwY va rog frumos, atentie la scris :)
|
Quote:
|
masini de gagici....pai in primu rand masina tre sa stie sa sofeze...in al 2-lea nu tre sa stie gandeasca...asta e doar o varianta
alta varianta ar fi ca gagica sa stie sa gandeasca sa stie sa sofeze atunci isi va lua masina potrivita! |
Quote:
|
@Gabi&Bea:mult va mai iubiti :rockon: :rockon:
@Aleks:nu mai fii asa sever ca nu-ti sta bine:lol: @Sindrom:din ce ai scris tu eu am inteles ca masina trebuie sa stie sa sofeze"in primu rand masina tre sa stie sa sofeze":?: :shock: @Cristi::hug: |
am vazut astazi ceva interesant, interesant de tot...un Merc C-Class SportCoupe ori era AMG(C32 AMG) aori avea jenti de AMG, super misto masina, si la volan o tipa undeva la 25-28 de ani... si ii statea super bine... deci nota 10. Nu e vorba ca o femeie trebuie sa conduca masina mica, absolut deloc, dar depinde f mult de caracterul masinii...de exemplu nu arata cel mai incantator o tipa la volanul unui combi, cel putin dupa parerea mea... le sta bine in masini frumoase... italienele la putere...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning