Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Karting !! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5673-karting.html)

Sc0OTeR 06-06-05 13:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Stai calm....ideea este ca am tras o frana si ala cand a vazut ce am uzat gumele s-a enervat si atunci na...s-a luat de tine...dar lasa-l in pace...!!! :lol: :lol: :lol: Tura viitoare am sa bag la frane de cred ca o sa arunce astia gumele direct la tomberon....!!!! :lol: :lol: Daca nu venim la Oradea...va asteptam la Arad....!!!! :wink:

Aia au vrut sa ma scoata mai devreme de pe pista si mi-a facut semn dar nu am oprit. Am mers pe bune pana cand l-am vazut pe Cioli ca o arde cu drifturi si dupaia am tinut-o si eu la fel pana cand am terminat toti :wink: De aia s-au atacat aia dar sincer, la cati bani le-am dat, nu imi pasa :wink:

Cum sa nu mergeti voi din Arad la Oradea daca venim noi din Timisoara, ce naiba, o sa fie belea, nu o sa va para rau :twisted:

EDIT : V-ati mai gandit, veniti, da :?: Scrieti aici care veniti sa vedem ce concurenta avem :lol:

RCS. 09-06-05 13:05

Daca o sa ploua si maine...s-a dus cursa noastra de karting !!!!! :(

cioli17 09-06-05 13:28

la oradea este indoor ( acoperit , este intr-o sala pista ) :D :D :D

hai mai veniti ce naiba , numa bine veniti si la cursa la care o sa vina multe multe masinii si din ungaria + veniti cu noi si la karturi !!!

:?

Sc0OTeR 15-06-05 20:11

Pacat ca ati ratat ocazia, a fost belea. Poate la urmatoarea etapa de la Oradea ca la Arad e foarte scump pentru ce se ofera in comparatie cu Oradea :wink:

aR99bMw 15-06-05 20:14

la oradea e naspa ca tre sa imbraci costumu ala de pilot de formula 1 :lol: :shakefist

Sc0OTeR 15-06-05 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
la oradea e naspa ca tre sa imbraci costumu ala de pilot de formula 1 :lol: :shakefist

Da, asa e, dar in rest este mult mai belea ca la Arad. E mai ieftin, este fotocelula, pista e mai faina, e mai tehnica, cu multe viraje, nu linie dreapta de te plictisesti pana ajungi la capat. Sper sa ne vedem la urmatoarea etapa SpeedRacing Oradea :wink:

RCS. 10-07-05 18:54

Au redus astia pretul de la 300 mii lei ROL pt 10 minute la 250 mii ROL...!!!...in alta ordine de idei am auzit ca s-a vandut pista de karting in ideea de a se face ceva magazin acolo...zvon sau adevar ???

morghen 10-07-05 19:30

sper ca nu...ar fi dezastru sa se faca magazin in loc :(

tristan 10-07-05 20:11

Nush...daca le-a umplut buzunarele de bani...dar foarte putin pobabil ca te costa o avere....

RCS. 02-08-05 07:09

Vineri daca timpul este frumos facem o iesire la pista de karting...pana acum suntem patru care si-au manifestat intentia de a merge...cine mai doreste sa vina...este asteptat !! :wink:

NEo007RX4 02-08-05 10:32

:wink: doar 3, unul a dat o fuga in slovenia

tristan 02-08-05 14:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Vineri daca timpul este frumos facem o iesire la pista de karting...pana acum suntem patru care si-au manifestat intentia de a merge...cine mai doreste sa vina...este asteptat !! :wink:

Cine sunt aia 4?
Nu de alta dar daca conduc asa ca... n-are rost :lol: :lol:

RCS. 02-08-05 14:34

Nu are mare relevanta cine sunt....ideea este ca vrem sa fim cat mai multi...!!! :wink:

morghen 02-08-05 23:23

bah io nu imi manifest nimic.....poate vin..daca e vreme faina.

RCS. 04-08-05 10:11

:( :( ..nu cred ca mai putem merge maine la karting...afara a plouat si dupa cum arata timpul cred ca va ploua si in continuare... :( :( !!!

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning