![]() |
Re:
Quote:
Cum sa nu mergeti voi din Arad la Oradea daca venim noi din Timisoara, ce naiba, o sa fie belea, nu o sa va para rau :twisted: EDIT : V-ati mai gandit, veniti, da :?: Scrieti aici care veniti sa vedem ce concurenta avem :lol: |
Daca o sa ploua si maine...s-a dus cursa noastra de karting !!!!! :(
|
la oradea este indoor ( acoperit , este intr-o sala pista ) :D :D :D
hai mai veniti ce naiba , numa bine veniti si la cursa la care o sa vina multe multe masinii si din ungaria + veniti cu noi si la karturi !!! :? |
Pacat ca ati ratat ocazia, a fost belea. Poate la urmatoarea etapa de la Oradea ca la Arad e foarte scump pentru ce se ofera in comparatie cu Oradea :wink:
|
la oradea e naspa ca tre sa imbraci costumu ala de pilot de formula 1 :lol: :shakefist
|
Re:
Quote:
|
Au redus astia pretul de la 300 mii lei ROL pt 10 minute la 250 mii ROL...!!!...in alta ordine de idei am auzit ca s-a vandut pista de karting in ideea de a se face ceva magazin acolo...zvon sau adevar ???
|
sper ca nu...ar fi dezastru sa se faca magazin in loc :(
|
Nush...daca le-a umplut buzunarele de bani...dar foarte putin pobabil ca te costa o avere....
|
Vineri daca timpul este frumos facem o iesire la pista de karting...pana acum suntem patru care si-au manifestat intentia de a merge...cine mai doreste sa vina...este asteptat !! :wink:
|
:wink: doar 3, unul a dat o fuga in slovenia
|
Re:
Quote:
Nu de alta dar daca conduc asa ca... n-are rost :lol: :lol: |
Nu are mare relevanta cine sunt....ideea este ca vrem sa fim cat mai multi...!!! :wink:
|
bah io nu imi manifest nimic.....poate vin..daca e vreme faina.
|
:( :( ..nu cred ca mai putem merge maine la karting...afara a plouat si dupa cum arata timpul cred ca va ploua si in continuare... :( :( !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning