![]() |
Re: [EXT]-Ford V6 -'78-crissdesign
deci ce nu inteleg eu avand in vedere talentul tau, e de ce nu ti-ai dat frau liber imaginatiei si ai ales sa te indrepti spre look-ul de mustang.. e excelenta masina si nu vreau sa stirbesc din meritul tau spunand asta.
|
Imi place mult cum arata mustang-ul, acum incerc pe nissan un exercitiu de imaginatie,sa vedem ce iese :-)
|
faci si exterioare la comanda ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
arata foarte bine.....succesc in continuare:D;)
|
Salut Criss, am incercat ieri sa-ti raspund pe e-mail, dar n-am reusit sa expediez mesajul, inca sunt nou, foarte nou pe calculator. Regret, motorul V6 de 2300 cmc ajuns la fier vechi in 2005. Am avut anunt de vanzare in ziar dar nu m-a sunat nimeni. Abia foarte recent am vazut pe Ford Capri Club ca pt unii inca prezinta interes, insa e prea tarziu; atat motorul cat si cv au ajuns la retopit. In ce ma priveste eu sunt extrem de multumit de DOHC-ul care il am acum pe Capri nu-mi pare deloc rau pt alegerea facuta.
|
1 Attachment(s)
Un film :arrow: http://px5.sfstatic.com/thumbs/0000/16/74/646147.jpgpromo-Tuning+Show-ARAD+2009
Si o poza mai diferita :) |
super tare filmuletzu
|
Felicitari criss...f Tare ;) imi place ff mult fata masinii :D
|
felicitari si spor la munca!!!!! super tare masina
|
criss, poti sa-mi spui te rog ce inseamna TOX de la nr tau de inmatriculare ? Eu am avut pana acum 3-4 ani un Audi 80 model dupa '79, si intamplator nr era tot cu TOX, dar in cazul tau cred ca l-ai ales preferential. Sper ca nu e vreo organizatie secreta de care am apartinut si eu din greseala mai bine de 8 ani !?!
|
Sa zicem ... TOXic :-) ...de organizatii nici vorba,nu sunt pasionat de politica :-)
|
Glumeam cand ziceam de organizatii secrete. Mie i-mi ziceau unii prieteni ca nu urca in masina mea pt ca e TOX-ica, era gluma lor preferata.
FELICITARI pt Best Woofer & Exhaust !!! a fost interesant si spectaculos, i-am auzit pe mai multi ca le-a placut si ca spera sa fie repetat evenimentul si anul viitor. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning