![]() |
8 Attachment(s)
doamne parca atzi fi mutzi ...
daca nici asta nu va ... miscat .. mai incerc cu ... ceva poze ... |
8 Attachment(s)
intrebari?
|
fratioareeeee
deci alea cu bacnotele si cu WTC-urile m-au speriat sa mor yo sinistru rau sa moor yo :shock: |
bacnotele sa fie doar o coincidenta ?
chiar ma-i pus pe ganduri santose :twisted: . tu ce crezi coincideta sau ... ? iar alea din wtc nu par a fi reale :? capul ala din SAmericancreature.jpg e chiar scarbos nu prea cred ca ar exista asemenea creatura :yikes:. cred ca e pe calculator facut :yikes: iar despre restul nu stiu ce sa cred . |
ptr wtc si etc. un singur raspuns am , masoni .. ;)
ptr bancote si etc. multe din siglele firmelor .. au multe semnificatii .. si etc. atzi face bine sa cautati despre acesti masoni , multe dintre raspunsurile care le cautati zac acolo ;) e foarte interesant , decat sa stati sa va beliti ochii la femei , pe net , mai bine faceti ceva util , ptr creierashul vostru ;) |
:lol: :lol: :lol: noi nu belim ochii pe net la femei :lol: :lol: :lol:
noi suntem cooooool :lol: poate ca par prost da ce sunt aia masoni>?? :?: |
santos aseara nu am dormit gandindu-ma la masoni aia nenonocitzi :lol:
zi-ne si noua sa nu ramanem proshti ce sunt aia masoni ca deja este interesanta faza cu masoni... pe bune eu ma gandesc...asa cum poate sa aiba vreo treaba fumu de la wtc...cu masonii... poate ne mai scotzi din ceatza ca ne-ai facut acu sa stam in fatza calculatorului si sa intram mereu pe forum sa vdm ce sunt aia... cand tu ai intrebat prima data ce sunt aia masoni eu am crezut ca sunt nishte animale planetare nicidecum extratereshtri sau ce dumnezeu sunt... hai ajuta-ne! |
lol mason nu este denumirea vreunei specii sau rase, ci a apartenentei la o secta.. f discreta dar si f puternica, din care fac parte oameni puternici (ganditi-va la orice functie mare, avocat, manager, contabil, director, presedinte bla bla <- am insirat si eu la nimereala, dar k sa va faceti o idee).. mai mult nu prea pot sa mai zic, stiu k doar la inceput a fost francmasoneria (deci isi are originile in Franta), dar acum exista la scara mondiala.
cat despre legatura cu wtc, alienutzi si restu, absolut oricine poate sa speculeze orice, aici e un subiect f incert, eu v-am spus ce stiam dpdv obiectiv. daca am zis ceva eronat, corectati-ma |
daca va zic ca lumea e condusa de 7 evrei ... ma credeti?
:lol: nu cred .. masoni sunt ... oameni care ... \"invart\" lumea .. ei o conduc , nu stii care cum cand unde sunt ,cert e ca ei exista , ei fac cum fac .. si .. maine romania se bate cu rusia ... alte chestii care le mai stiu . comunica prin reclame / semne si etc. toti sunt niste oameni mult prea peste noi toti ... partea proasta e ca oricat ai sapa ... si cauta... toti nu gasesti prea multe raspunsuri .. : / ... p.s: v-am mai zis ... decat sa fitzi cool cum zice cineva mai sus, si sa cautati femei ... mai bine datzi un search pe googlex ;) sa vedeti tone ce gasiti ... cititi ... si aflati ... ;) multe n`o sa le credeti .. ata dpinde de fiecare .. iar , daca v-as zice ca .. de fapt .. piramidele .. ascund .. extraterestri ? minunatiile alea ... e pur si simplu ... imposibil .. ;) sa fie facute de mana omului , sa discutam de antlantida ? aia se bazau numai pe cristale ... cum se spune ca comunica ... unii \"oamenii\" cu extraterestrii ? prin cristale , cum de erau cei din antlantida atat de evoluatzi ?! take a wild fucking guess ... si acum .. BOMBA cati dintre voi stiu ce s-a intamplat acum 6 ani intr-un orasel de 3000 de locuitori din mexic ?! sry dar am uitat numele.. ? |
foarte interesant subiectul de discutie
putni cred ca stiu de acesti masoni , eu acu am auzit prima data am cautat ceva pe net dar nu am gasit mare lucru in general numai povestiri de patru cinci pagini din care nu intelegeam mai nimic am gasit ceva mai interesant doar ca nu m-am lamurit in totalitate santos mai ai alte semne ca cele cu bacnotele ? sau care mai are rog sa le puna aici mi se par foarte interesante Quote:
ce s-a intampalt ? |
frate , in 1999 , intr-un orash din mexic, orashel de fapt , imi scapa numele, am lapsus , eh .. traiau cca 3000 de oameni , intr-o zi ! au disparut toti !
la modul ca toate casele au ramas GOALE ! mobilate and shit .. dar... era GOL orashul ... NU ERA PICIOR DE OM ! nu mai era nici un om / animal acolo .. disparusera toti .. cum ar fi .. azi e plin bucurestiu , si maine cand te trezesti , NU mai vezi masina mergand pe strada, si tot asa .. hai .. care-mi explica ? sper sa n`o datzi in caterinci ca au plecat toti in america sau mai stiu eu ce... hai care-mi explica ?! |
Interesanta chestia asta frate sant0s,infricosatoare chiar.
Nu am mai auzit pana acum de fenomenu asta. Faza cu micul orasel nu pre` imi vine sa cred De unde ai auzit tu treaba asta? Acu s-a populat iar?Sau tot asa pustiu e ? Daca mai ai materiale d`alea...dar mi se face fika :roll: :shock: |
tzi se face flika ?!
de ce frate ? sa nu-mi spui ca tu chiar crezi in vechea poveste cu doamne doamne a venit si facut din degete , hop sa apara TNG`u .. hop sa apara muntii , marea , floarea , rechinu si castoru .. termina frate .. mie .. unu mi se pare de 5 ori mai plauzibila .. treaba cu ... suntem niste ... cobai ... pe care se fac experimente si etc. ai vazut dark city ? cam asa ceva doar ca ... in loc de ... un orash cat aveau aia acolo , noi avem o planeta .. nush ... sunt prea multe de zis .. insa ... nu vreau sa cred vechea varianta ... ca sa nu mai zic de ... omul se trage din maimutza :)) si etc. astea ma fac sa rad ... in fine , o sa completez mai pe seara |
ok vad k lumea kiar arata un real interes pt acest subiect, nu pot decat sa va zic.. cititi Erich von Daniken - \"Misterele Universului\", cartea e no comment, va va face sa va puneti multe semne de intrebare cum a zis si santos
|
mam interesat astazi si am aflat ceva despre masoni .
am aflat ca ei vor ca dracu sa invinga pe dumnezeu si cred in asta , vor sa stapaneasca lumea , sa vada tot ce face fiecare om zi de zi ( ceva de genu sa implanteze chip ceva in corp )etc. am auzit ca sau inmultit foarte mult si se inmultesc cu zi ce trece cum a zis si santos cu reclamele si tot felulu de chestii care noua nu ni se par ca ar putea cauza ceva ele au un rol anume , prin ele ei vor sa duca omul spre rau . ex : anumite filme , jocuri , melodii de rock etc. asta mi-a zis cineva mult mai invarsta ca mine . Si ca sa dati seama de gravitate scriu aici juramintul real al masonilor :drac: \" Jur inaintea arhitectului suprem al tuturor lumilorde a nu destainui niciodata secretele , semnele, atingerile,cuvinteledoctrinaresi uzurile francmasoneriei si de a pastra asupra acestora o tacere eterna .Promit si jur de a nu trada nici prin condei nici prin semne nici prin vorbe nici prin gesturi de a nu face sa scrie , sa se litografieze sa se graveze ceva sa se imprime , de a nu publica vreodata ceeace mi sa incredintat pina in acest moment si ceea ce mi se va mai incredinta in viitor . Ma oblig si ma supun la urmatoarea pedeapsa daca imi calc cuvintul :Sa mi se arda buzele cu fierul rosu , sa mi se taie mina , sa mi se smulga limba din gura sa mise reteze gitul , cadavrul meu sa fiespinzurat in loje in timpul cind se lucreaza la admiterea unui nou frate , spre aservi de batjocura a infidelitatii mele si drept spaima pentru altii in urma sa fiu ars iar cenusa mea sa fie aruncata in vint ca sa nu mai ramiie nici o urma despre amintirea tradarii mele .\" Si ca sa se inteleaga si mai bine ,un mare mason, Voltaire convertit apoi la crestinism ,spune intro scrisoare ca :\"Trebuie sa mintim ca un diavol .. nu timid , nu pentru un timp , ci cu indrasneala si intotdeauna \" . in legatura cu acel orasel din mexic . eu cred ca este adevarat deoarece sunt multe alte intamplari . dupa parerea mea tot ce era omenesc a fost luat de extraterestrii :? . alta varianta nu-mi trece prin cap . |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning