![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
2.Vrei sa isi puna abtibilduri sa iti dai seama si tu ca e diesel? 3.Lasa ca tu numai de la Ferrari si Lamborghini in sus afisezi ;) |
Quote:
P.S BMWul este benzinar am auzit de la cineva. |
Quote:
|
ca tu esti ceva paranormal. stii din poza ce motor este. pah da smeker esti tu. mah da si al dau este tot diesel, dar vezi sa nu ti-o iei in cap cu deselurile ca poti face benggoza cilistica la creier
|
Quote:
|
Pana la urma ce e??Diesel sau benzina?:blahblah::blahblah:
|
II pe baterii Duracel
|
:))):))) hybrid car :> :D:D :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
cum ti se pare masina? e ok... nu de alta dar si eu intentionez sa iau una (in viitorul cat mai apropiat daca s-ar putea). cum e consumul? intretinerea? confortul? tinuta de drum? si mai stiu eu ce altceva ar mai fi de zis |
Cik am auzit de la mai multi posesori de rx-8 ca punctul slab al acestor masini e consumul , undeva la 18-20 in orash ..vizavi de performante mi se pare exagerat de mult
|
10 Attachment(s)
Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului :)...
Au mai fost adaugate poze cu ferrari u dar astea is mai recente :))...cu distantierele puse :D :shock: |
a lui petrusca, nu?
|
Quote:
Quote: Originally Posted by dani_ddtz_MR Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului ... da asa este din pacate masina nu are cuplu numai la turatii mari...dar si asa, un rx de 241 cp nu face fata unui civic type-r de 200 cai |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning