![]() |
Re: Cel mai frumos BMW
eu sunt de parere ca e46 coupe e cel mai tare, tocma de-asta intentionez sa imi cumpar unul :D
|
io cred ordinea e invers.. tu o sa-ti cumperi un E46 si tocmai d'aia ti se pare cea mai tare. nu poti spune ca E46 e mai frumos de E92. e frumos cu draci E92 ala.. sper sa nu fi gresit codul, oricum, vb de ultimul 3-ar coupe. si cel mai tare BMW, cred totusi ca e ori 6-arul, ori 8-arul. numai ca snt modele vechi acum, barem 8-arul.. dar daca luam in calcul impactul optic la prima vedere, cred ca astea au fost cele mai reusite.
|
M5 E39 E asa de frumos... sunt reusite toate formele si spoilere cad asa de bine pe el... e la moda tot timpul
|
hmm...acu am o boala cu e30'ul , dar noul m3 ...nush , superb !
|
E39 CLAR! ma repet....ce conteaza...mor dupa el...mai ales cu facelift!
|
3 Attachment(s)
eu consider k e24 e30 si 34 sunt cele mai frumoase....nu pot sa decid care e mai frumos..cu toate k inclin spre e24 :D
|
8 Attachment(s)
Asta e cel mai frumos BMW...
|
1 Attachment(s)
Parerea mea. cel mai frumos BMW!:D
Si cel mai frumos vis al meu!:-P |
E30, E31, E38, E39 si E46 facelift M-paket astea imi plac in mod special, ca in rest nu exista model de bmw care sa nu-mi placa.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
fara suparare:D |
sunt putini care au pomenit de E36 coupe:shock:opinia mea e cel mai frumos dintre coupe-uri si E38 cel mai frumos din gama de lux de la bmw mai sunt si altele:D
|
In opinia mea top 5 ar fi cam asa :
:idea: 1. E30 (ursuletz) 2. E46 (*CSL) --------------------------- 3. E31 4. E39 5. noul M6 *V10 :X :X :X *Si eu sunt fan al modelelor BMW ceva mai vechi :D |
toate bmw coupe sunt frumoase cu exceptia e36...eu prefer pe ce`l in 4 usi...parca e mai plin...are spatele mai frumos... asta e parerea mea :)
|
nu exista "cel mai frumos bmw"
cel mai frumos, ese acela care iti place tie, in care te simti bine sigur, etc... mie personal imi plac cele clasice(special E34 vanos, 150cp), stabile, rezistente in timp, confortabile, siguranta in trafic, consum decent... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning