Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Povestea noastră Florică şi Micuţu' (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/55626-povestea-noastra-florica-micutu.html)

bbm 19-12-07 18:48

Re: Povestea noastra Florica si Micutul

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1249290)
-Hasky tu ai fost acolo.....erai intre noi si sti ca NU MINT si multa lume stie ca NU MINT NIMIC AICI....e cineva sus care nu ma lasa sa mint.

asa este, foarte adevarat ce spui tu

bix 20-12-07 19:25

Citesc, citesc si ma ngrop in aceste amintiri. In primul rand Florika nu ar avea cum sa minta, mai ales cand suntem cativa kare stim 80% din istoria curselor.
Buna memorie ia........cateva fragmente din aceasta povestire, uitasem.

DeZaXaT 24-12-07 03:35

- Florica daka te`ai stradui putin si ai avea timp , ai putea scrie o carte :D care cred eu ka va fi ffff bine vanduta :D
- Asteptam si restu ... :rolleyes2

gabitzUU 31-12-07 09:06

Florica....a trecut anu si deabia ne-ai povestit si noua un sfert sau chiar mai putin din viata voastra :-< poate la anu in 2008 continui...te misti cam greu...daca intr-un an de zile abia atat scrii :)))))

Stonicah 03-01-08 17:01

No coment...amintiri ce trezesc in unii fiori. Nu am cunoscut personal nici unu din voi dar din toate povestile pe care le-am auzit, sunteti deja legende, viata ce ati trait multi tanjesc, sunt inca "mic" dar nu strain de viata "de nebun" cum imi place mie sa ii spun! Respect fratilor si teinti-o tot asa, cine stie poate intr-o zi...vorbim fata in fata! Mult rescpect Florica si pt tot ce ai facut si vrei sa faci in continuare!

eddywrc 13-01-08 16:27

hai Florica pls mai povestestene :) a trecut mult timp de cand nu ai mai scris :)

EUGEN_ZIM 19-01-08 17:59

Povestea trezeste multe amintiri,,,,.....
Florica esti the best si cred ca acolo sus Micutzu e mandru de tine(asa da prieten) pt ca toate aceste randuri nu fac decat sa-l tinem in inimile noastre din ce in ce mai mult pe Micutzu.

Balaurr 19-01-08 18:50

nu am avut placerea sa va cunosc pe niciunul din voi doi(micutu si cu tine florica) dar am citit aceasta poveste de la inceput,este o poveste adevarata si vorbele tale lovesc undeva in suflet,ai respectul meu si asteptam in continuare noi randuri despre viata voastra

zetemte 27-01-08 22:27

Foarte frumosa povestea! Asteptam continuarea ... :)

tase_astra 18-02-08 00:22

Florica, ai putea foarte usor sa faci un film cu toate amintirile pe care le aveti impreuna.
Apropo de cursa din 2002 de pe Kogalniceanu tin minte parca a fost facuta cu Zeno.
Inca mai am dvd-ul de atunci cu toata cursa. Daca il vrei si tu da un pm si ti-l trimit.

F_L_R 18-02-08 00:28

Ti as multumi enorm daca mi ai da imaginile.

gigi galagie 19-02-08 11:21

scriu postu asat sa stiu si eu cand a bagat florica continuarea ca sunt TARE CURIOS:d
FELICITARI!!!

F_L_R 19-02-08 12:25

-Am sa continui promit. Nu ma intrebati cand...dar am sa continui mica poveste.

Bobby boss 22-02-08 17:51

Multumim si asteptam

iMAGiNE 25-02-08 22:12

Am citit tot threadul de la inceput... am ramas fara cuvinte... tot ce pot sa zic e: RESPECT FLORICA! si RIP Micutzu...

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning