![]() |
Re: Masini P0zate de Tine
1 Attachment(s)
Matiz NSL Bucuresti :)
Attachment 576110 |
O dacie din BC..care arata super bine..
|
Asta arata foarte bine? Mie nu-mi place deloc :|
|
Macar ce spun baietii din Bacau nu ma intereseaza si pot afirma ca Dacia aia este o mizerie, pacat de banii si timpul irosit, care nu cred ca au fost in cantitate mare oricum
|
Masina e roz? ...? Oribila ...putea face ceva frumos de banii care au fost bagati in kitch-ul asta.
|
arata oribil :(
|
Faruri de Golf 4 si bord de urs pe dacie = mania taranului roman. Ceea ce nu realizeaza posesorii de asfel de bolitzi este ca daca nu ar mai baga milioane in ea (nu zeci, doar milioane) + pretul utilajului stock ar reusi sa isi cumpere un ursuletz chiar si din anii '80, oricum e mult si peste actualul logan, numai zic de daciile vechi.
Dar deh, ursu poate are motor de 2000 si consuma mult, plus ca nu il "coafeaza" sa puna "gepeleu" pe urs. Sa rada vecinu de el? Mai bine ma apuc sa imi "remodelez" dacia .. ca eu nu pot sa numesc tuning tzigania aia. Sony_Cristi, aka BMW Driver, daca tie iti place si crezi ca arata "super bine" iti doresc ca toata viata ta sa ai parte numai o masina ca aia! Scuze daca am jignit pe cineva direct sau indirect, dar chiar nu am putut sa ma abtin. Nu-mi doresc decat sa-i trezesc la realitate si sa nu imi mai omoare retina cu astfel de kitch-uri orginare. Pace sufleteasca! PS. Scuze de genul "ca de aia a avut bani" nu prea mai tin .. am vazut dacii de m-au lasat masca, mai ales modelele dupa Gordini iar investitia in tuning nu era costisitoare, dar macar tuning-ul era de bun gust. |
Da bara aia din interior ce vrea sa reprezinte? Vreo ranforsare ceva?
|
urata foc!mai ales neoanele alea cu doua culori,macar de lasa o singura culoare,da' na,vorba aia gusturile nu se discuta
|
Quote:
|
Da fratioare .....faci o ranforsare ....k nah la dacie trebuie ..k e dacie!! Da o faci cum trebuie...!!!
|
gata comentariile :) treceti la poze ... :D
|
3 Attachment(s)
|
a doua ti`a iesit binee bineeee :)
|
imi dau toata silinta :)....inca mai am de invatat foarte multe :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning