![]() |
Re: E36 - Project MHT
:evil:
Quote:
|
Merci mult dany, dar sincer maine dimineata o voi baga inapoi la ei.......motivul.................unul destul de intemeiat as zice eu.......merge in 5, aseara am venit tractat de pe magheru deoarece aveam antigel peste tot si iesea fum de sub capota, grupul huruie si pierde ulei in draci.....in rest si-au facut treaba Mastertuner-ul. Cred ca ar trebui sa le multumesc ca nu am sarit in aer, sau nu am prajit garnitura de chiuloasa, desi nu am certitudinea asta.
|
2 Attachment(s)
Am schimbat stopurile pe spate......xenon.:-)
|
Quote:
dar le mai faci si reclama pe portbagaj :-) plus ca se vede aiurea :oops: |
1 Attachment(s)
uitatil pe domnu horika...ce face cu pisika....
Mam intalnit cu el in omv..si mai eram cu un prieten bolnav dupa bmw e36...facea "mama mama" :)) filmu promis domnu horia...si dami si mie te rog frumos...un mesaj p privat cu id tau d mess... |
1 Attachment(s)
se vede praf..ala:| imi pare rau..luatil p asta
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa frate...ca o sa fie bine...dupa rau mereu vine..bine...si intreba lumea pe forum...cum se aud tobele tale :))pai...criminale..sincer..mie sunetul masini tale imi place...este ceva...special...gen "LAF" :X...
|
de curiozitate, ei cand au vazut masina inapoi dupa cele patite, ce au avut de zis?
|
Hai frate, lasa , ca treci tu si peste asta... !! ;)
Btw... Ffff tari stopurile astea! |
Danny te-a invitat la Bavaria pe Marin Grigore da tu nu Batman,Batman:lol::lol:!
|
auzi horia...frate..am vrut sa te intreb...si cu ocazia asta direct pe forum....te bagi la "cerce" ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning